Življenjski slog
15.03.2024 16:09
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bitcoin Halving. 3, 2, 1 za nove rekorde. Katere so lahko nove 100x priložnosti?  

Bitcoin halving 2024

Čas se odšteva! Kmalu se bo zgodil ta najpomembnejši dogodek v kripto svetu. Z 19. aprilom se bo število novih Bitcoinov zmanjšalo za polovico. Bitcoinov bo torej manj, povpraševanje pa raste. Bitcoin je že višje od prejšnje rekordne cene! V mesecih po halvingu so kriptovalute do zdaj dosegale rekordne rasti.

Katere so lahko nove 100x priložnosti t.i. ALT-coin sezone?

Martin Korošec vodi delavnico kriptovalute za začetnike že od leta 2017.

Za pripravo na rekorde po halvingu je pripravil izobraževalen webinar z novo vsebino:

Top kripto projekti za HALVING bull run.

Udeležba na webinarju je brezplačna. Je pa število mest omejeno.

Da aktualnih in koristnih informacij ne zamudite se zdaj prijavite TUKAJ.

Kriptovalute za začetnike

»Pomembno je, da začetniki razumejo, da se Bitcoin halving zgodi samo vsaka štiri leta. In da je do zdaj še vedno sprožil rast cen. Halving je praktično tukaj. Potrebno se je pravočasno pripraviti, da ne zamudimo obdobja pred rastjo cen,« opozarja Martin Korošec, strokovnjak za kriptovalute.

Bitcoin Halving

Bitcoin halving v letu 2020 je pričel val rasti v kateri je cena zrasla z dna, s cca. 3.000 na 69.000 dolarjev. To je kar 23x višja cena od dna do vrha cikla, ki ga uravnava ravno halving dogodek. Zato je halving prelomnica, ki je v kriptovalutah pač ne smemo zamuditi. A dejstvo je, da so druge kriptovalute zrasle še bolj.

Vprašanje pa je seveda: katere kriptovalute bi lahko v 2024 imele največ od teh rasti? Ker Bitcoin je že tako velik, da ga druge, manjše, inovativne kriptovalute po rasti prehitevajo.

Martin Korošec, ki je tudi avtor praktičnega priročnika FENIKS, zato pripravlja webinar z novo vsebino.  Tematika bo vroča: TOP kripto projekti za bull run.

Iz vsebine ekskluzivnega webinarja: 

• V katerih kripto nišah lahko pričakujemo 100x potenciale?  

• Kaj je sezona alt-coinov in kaj prinaša (bomo videli nove 100x zgodbe)?

Največje nevarnosti v kriptovalutah (kako se vnaprej zaščitite).

Razkrivam izjemen kripto projekta, ki imata velik potencial za uspešno 2024.

Darilo, ki raste. Samo za udeležence webinarja.
»Ime tega fantastičnega kripto projekta in kaj razvijajo, bom udeležencem povedal povsem brezplačno,« pravi Martin Korošec. Ima pa odličen potencial nekajkratne rasti.

Število mest na izobraževalnem webinarju je zaradi velikega interesa žal omejeno.

Udeležba je brezplačna, kar izkoristite zdaj s prijavo TUKAJ, da teh informacij ne zamudite.

NOVO IZ TISKA: Feniks. Kriptovalute za začetnike.

Nova knjiga, priročnik s praktičnimi navodili.

100% garancija zadovoljstva.

Od začetka do uspeha. Kako varno kupiti in kateri so TOP projekti za letos? 

Praktični priročnik Feniks: kriptovalute za začetnike.

Nova verzija „Halving“ z novim osebnim izborom TOP 10 projektov za uspeh v 2024.

Za hitra naročila: POŠTNINO (3 €) plačamo mi! Naroči.

100% iz prakse. Martin Korošec je priročnik napisal na podlagi

osebnih izkušenj 7 let vodenja praktične delavnice za začetnike.

• Dokazan uspeh: bralci prejšnje verzije so lahko iz 100 naredili 1.500 evrov!

Nova verzija prinaša nov izbor Top 10 projektov za uspeh v 2024!

Avtor Martin Korošec meni: »2024 je leto rekordov«. Ne zamudite jih.

Jasni primeri iz moje 7 letne prakse. Navodila za tehnične korake.

• Kateri projekti, kako jih kupiti, kje je najbolj varno, kdaj bodo rasti?

Vsi odgovori, skrivnosti za uspeh in praktična navodila na enem mestu.

UNIKATNO DARILO: vsak kupec dobi svoj NFT! 

Jasno razloženo na praktičnih primerih. Navodila po korakih od A do Ž. 

NAROČITE: – 7 € ceneje.  Začetniki, izkoristite priložnost.

DARILO v knjigi: linki do pomembnih video navodil (vrednost 87 evrov)!

100% garancija zadovoljstva. Le za prvih 50!

Halving in rekordi v bull run-u. Recept za 100x priložnosti.

»Po štirih letih čakanja je novi halving dogodek že praktično tukaj!  Halving pomeni, da se bo število novih Bitcoinov na potrjen block transakcij znižalo na le 3,25. Stroški elektrike danes znašajo okrog 20.000 € na en sam Bitcoin. Ker jih bo pol manj, bodo posledično lahko šli stroški bistveno navzgor, pojasnjuje Martin Korošec.

 

Kaj pa cena Bitcoina? Zgodovina učinka halvinga od dna do vrha cikla je zgovorna.

Po prvem halvingu leta 2012 je šla cena iz 12 na 1.200 dolarjev. 100x!

Drugi halving leta 2016 je cene dvignil iz 300 na 20.000 dolarjev. 67x!

Tretji halving leta 2020 je ceno iz 3.000 ponesel na 69.000 dolarjev. 23x!

»Začetniki v kriptovalutah. Učinka halvinga ne želite zamuditi, saj se v mesecih po halvingu dosegajo rekordi v kriptovalutah,« pravi Martin Korošec.

Ker tokrat ima Bitcoin še enega asa v rokavu. Zdaj ga kupujejo tudi največje finančne inštitucije na svetu. Bitcoin spot ETF skladi v lasti Blackrocka, Fidelity-a, Ark Invest in drugi kupujejo vse kar se kupiti da. 

Zakaj? Očitno zato, ker ocenujejo, da bo Bitcoin v mesecih po halvingu vreden dosti, dosti več. Ocene so celo med 160.000 in 200.000 dolarjev. Rasti v kripto svetu so torej v tem ciklu še pred nami!

Pripravite se na 100x priložnosti v bull run-u po halvingu in se prijavite na brezplačen webinar za začetnike. Za prijavo kliknite TUKAJ.

Kriptovalute: prihaja novi val rekordov.

Se še spomnite nizkih cen septembra lani?

In kako silovito so potem rasle cene naslednje mesece?

»Na t.i. UPtober efekt sem opozarja še v septembru, ko so bile cene še zelo nizke. Nato je dejansko sledila večmesečna rast. Večina kriptovalute se je podražila za cca. 400%,« opozarja pred novim valom potencialne rasti Martin Korošec.

Zmagovalci kot je ORDI so pisali zgodbe uspeha zaradi katerih vsi tako ljubimo kriptovalute. Cena je iz 3,7 dolarja septembra šla do 83 dolarjev decembra. To je 22x.

»Največ kar je zrasla cena kriptovalutam, ki jih imam v izboru za člane svojega izobraževanja v tem času pa je 3.500%. To pomeni, da je lahko iz 300 € nastalo 10.500 € vrednosti v treh mesecih,« razloži Martin Korošec.

Poanta je v tem, da uspeš uloviti relativno nižje cene. Kdor je kupil isti projekt recimo mesec dni kasneje, je že kupoval dosti dražje. Zato pridobite aktualne informacije še pravočasno. 

Tematika bo vroča: TOP PROJEKTI za Bull Run. Za brezplačno prijavo kliknite zdaj TUKAJ.

Kriptovalute: niše, ki so rasle v zadnji veliki rasti (t.i. bull run)

V letih 2020 in 2021 so različni kripto projekti iz različnih niš doživeli izjemno rast cen, odražajoč splošno navdušenje in sprejemanje kriptovalut in blockchain tehnologij.

Martin Korošec v nadaljevanju podaja primere nekaterih projektov, ki so v veliki rasti v 2020 in 2021 izstopali v svojih nišah.

»Bitcoin je vreden že blizu triliona dolarjev. Zato ga po skupni tržni vrednosti manjše kriptovalute z lahko prehitijo v procentualni rasti. V prejšnjem bull runu, ki se je pričel po halvingu v 2020, so bile zmagovalne spodnje niše. Ne pomeni pa to, da bodo ponovno tudi letos,« predstavi dogodke Martin Korošec

Decentralizirane finance (DeFi)

V tej niši je v 2020 izstopal projekt, ki omogoča zanesljivo povezovanje blockchain omrežij z zunanjimi podatki preko t.i. orakljev. Razlog za to je dejanska potreba po zanesljivih zunanjih podatkih za izvajanje pametnih pogodb.

Non-Fungible Tokens (NFT)

Igra na blockhainu je uporabljala NFT-je. Omogočala je, da igralci vzgajajo, se borijo in trgujejo z digitalnimi bitji. V 2020 je doživela ogromno rast, ker je omogočila, da so ljudje z igranjem igre lahko veliko zaslužili.  

Shranjevanje podatkov

Digitalnih vsebin je vedno več in blockchain projekt za decentralizirano shranjevanje, ki omogoča uporabnikom, da najemajo neizkoriščen prostor na trdem disku, je prav tako doživel znatno rast v bull run-u leta 2020.

Pametne pogodbe in platforme

Blockchain rešitev, ki omogoča prenosljivost in interoperabilnost med različnimi blockchaini, je pritegnila veliko pozornosti in v 2020 doživela visoko rast cen, saj celotna industrija išče rešitve za povezovanje različnih blockchain omrežij.

Rast v različnih nišah v 2020 nas uči, da lahko tudi v 2024 pričakujemo vzpon popularnosti v inovativnih idejah v novih nišah, ki šele nastajajo.

Zato je potrebno biti na tekočem z novimi informacijami, ki jih dobite na novem webinarju TOP kripto projekti za novi bull run. Za prijavo kliknite TUKAJ.

Udeležba na webinarju je brezplačna. Število mest pa je omejeno.

Bitcoin halving

Halving je dogodek, ki je zapisan v izvorni kodi samega Bitcoina. Programiran je tako, da se zgodi vsaka štiri leta in prepolovi število novih Bitcoinov, ki jih rudarji prejmejo za potrditev novega bloka informacij v Bitcoin verigi (pogovorno se temu reče »rudarjenje«. To pomeni, da se količina novih Bitcoinov, ki se sprostijo v obtok, zmanjša na polovico.

Halving je vgrajen v protokol Bitcoina kot način postopno zmanjševanje skupne ponudbe bitcoinov do končne omejitve 21 milijonov kosov. Do zdaj je izrudarjenih že 19,7 milijona Bitcoinov. Vsi pa bodo izrudarjeni še le okrog leta 2140. Ko se nagrada za blok zmanjša, to lahko vpliva na prihodke rudarjev in potencialno na varnost omrežja, hkrati pa lahko povzroči tudi povečanje cene Bitcoina, če povpraševanje ostane stabilno ali se poveča, saj postane nova ponudba Bitcoinov manjša.

»Vse oči in pozornost so zdaj uprte v Bitcoin. Ki ga največje finančne inštitucije zdaj kupujejo v stotinah milijonih dolarjev že dnevno. A v ozadju se dogaja nekaj velikega, še večjega. Nekaj, kar bo po mojem mnenju odprlo val novih 100x priložnosti,« izpostavlja Martin Korošec.

Bitcoin je namreč prevelik, da bi lahko zelo zrasel, tako kot to lahko naredijo male, inovativne kriptovalute. Zato je najbolj pričakovan čas v kriptovalutah otvoritev ALT-coin sezone.

»Letošnje leto je v kriptovalutah odločilno. Kar boste naredili ZDAJ bo vplivalo na celo leto,« meni Martin Korošec.

ALT-coini so tisti, ki nudijo inovativne rešitve in v svojih nišah zelo hitro rastejo.

Če zraste Bitcoin v enem letu 2,5x je to odlično. ALT-coini lahko to rast v določenih primerih naredijo v nekaj dneh.

V letu 2024 bo tako potrebno biti hitrejši. In gledati v pravo smer. Raziskovati niše, ki jih skoraj nihče ne pozna. Slediti kazalnike s katerimi lahko odkrivamo prave dragulje.

Vsebina novega izobraževalnega webinarja TOP kripto projekti za bull run:

  • V katerih nišah bi lahko doživeli 100x potenciale? 
  • Kaj je sezona alt-coinov (in katere priložnosti prinaša)?
  • Največje nevarnosti v kriptovalutah (kako se vnaprej zaščitite).
  • Razkrivam projekt z velikim potencialom za uspešno 2024.

Izobraževanje pripravlja Martin Korošec. Udeležba na webinarju je brezplačna.

Je pa število mest omejeno.

Da aktualnih in koristnih informacij ne zamudite se zdaj prijavite TUKAJ.


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Martin Korošec ali njegovo podjetje Rdeča Oranža d.o.o. ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Vsem bralcem priporoča, da se, preden sprejmete odločitve o investiranju, o tem predhodno posvetujete s svetovalcem z ustrezno licenco.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RDEČA ORANŽA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več