Igre
13.08.2010 16:37
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Irrational Games oznanil Bioshock: Infinite

Irrational Games oznanil Bioshock: Infinite
Irrational Games oznanil Bioshock: Infinite

Irrational Games je z nami že vrsto let in v tem času so pokazali, da vedo, kako se stvari streže. V njihovih studiih so se namreč razvile igre kot so Bioshock, SWAT 4, System Shock 2, Freedom Force in druge. A nedavno so oznanili, da imajo za nas, igričarje, presenečenje, ob katerem se nam bo spustila čeljust. Se nam je res?

Da, in še kako! Bilo je veliko špekulacij o njihovem novem projektu, toda na koncu se je izkazalo, da bodo zopet razvijali novo igro v sagi Bioshock, tokrat s podnaslovom Infinite. Poznavalci Bioshocka veste, da so nas avtorji do sedaj držali globoko pod morjem, a tokrat bo dogajanje postavljeno visoko na nebu. V mestu Columbia namreč. To naj bi predstavljalo nekakšen leteči simbol, ali bolje rečeno ameriško iznajdljivost in uspešnost naproti manj razvitim državam. Vse lepo in prav, dokler mednarodni incident ne prizadene Columbie in mesto na vsem lepem izgine v neznano.

In kako se naš igralni lik, po imenu Booker DeWiit, znajde v tem mestu? Po dosedanjih poročanjih naj bi bil nekdanji Pinkertonov agent, ki ima sedaj svojo »pisarno« in bo naredil vse… za pravo ceno seveda. Kakorkoli že, nekega dne nas obišče neznanec, ki želi, da iz Columbije rešimo žensko po imenu Elizabeth. Ta naj bi se znašla v osrčju konfliktov, zaradi katerih bo Columbia kmalu uničena.

Seveda v igrah Bioshock nič ni tako lahko, kot se zdi. A da nam bo lažje, bomo imeli na voljo nemalo orožja, kot tudi posebne moči, ki jih bomo pridobivali skozi igro. Nekaj pomoči bomo prejeli tudi s strani Elizabeth, saj bo tudi sama imela nekaj unikatnih moči.

Na Bioshock Infinite bo potrebno čakati vse tja do leta 2012, ko ga bo moč igrati na platformah Playstation 3, Xbox 360 in PC.


Prijavi napako v članku