Računalništvo, telefonija
07.02.2014 05:12
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bill Gates že prvi dan obupal nad Windowsi 8.1

Pri delovni dan za Billa Gatesa v vlogi tehnološkega svetovalca naj ne bi potekal »po planu«, saj naj bi več ur poskušal namestiti nadgradnjo operacijskega sistema Windows 8.1. Na pomoč mu je priskočil celo prvi mož Microsofta, vendar kljub temu Windows 8.1 ob koncu delovnega dne ni bil nameščen.
Bill Gates se bo prej ali slej moral sprijazniti z Windowsom 8.1!
Bill Gates se bo prej ali slej moral sprijazniti z Windowsom 8.1!

Javnost je pred kratkim bolj kot imenovanje Satyaja Nadello na čelo Microsofta »pretresla« novica, da je Bill Gates odstopil z mesta predsednika uprave, ki ga je zasedal vse od ustanovitve podjetja in prevzel vlogo »ustanovitelja in tehnološkega svetovalca« (http://bit.ly/MicrO). Pri delovni dan za Billa Gatesa naj ne bi potekal »po planu«, saj je ameriški spletni portal The New Yorker razkril, da naj bi več ur poskušal namestiti nadgradnjo operacijskega sistema Windows 8.1. Njegova namera naj bi se na koncu izjalovila, med samim »postopkom« pa naj bi bilo izrečenih precej krepkih besed nad novim operacijskim sistemom.

Ameriški spletni portal The New Yorker še zatrjuje, da naj bi mu na pomoč priskočil kar prvi mož Microsofta Satya Nadella, vendar kljub temu Windows 8.1 ob koncu delovnega dne ni bil uspešno nameščen. Bill Gates nad novim delovnim mestom naj ne bi še obupal, saj naj bi celotno zadevo vzel kot »učenje«. Upajmo, da je na koncu nekdanjemu prvemu možu računalniškega giganta vendarle uspelo namestiti operacijski sistem Windows 8.1, saj se bo ta moral sočiti z novimi smernicami, ki mu jih bo »narekoval« Američan indijskega rodu Satya Nadella.

Posodobitev, 7.2.2014 14:40: Zdaj je znano, da gre za šalo in da je avtor (vir) Andy Borowitz, ki je precej znan po svoji satirični kolumni »The Borowitz Report«. =)


Prijavi napako v članku