Računalništvo, telefonija
03.05.2012 11:19
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Bi tudi vi radi postali del digitalnega ekosistema?

Vabimo vas, da se udeležite Spomladanskega Red Orbit Šejka 2012
Vabimo vas, da se udeležite Spomladanskega Red Orbit Šejka 2012

April se s svojim vremenskim šejkom počasi poslavlja, mi pa se že ogrevamo za majsko šejkanje na digitalu. Le katere trženjske akcije s področja digitalnega oglaševanja so prešejkale slovensko marketinško sceno tokrat?

Vabimo vas, da se udeležite Spomladanskega Red Orbit Šejka 2012, ki se bo že tradicionalno odvil v Vip salonu Kluba 300 v Ljubljani, in sicer v četrtek, 17. maja 2012, ob 12:30 uri.


Red Orbit Šejk je mešanica neverjetnih uspehov in popolnih polomij, uspešnih in neuspešnih trženjskih akcij tujih in domačih blagovnih znamk. Je zvarek študij primerov, izpeljanih na različnih komunikacijskih kanalih in medijih. Je miks naročnikov in agencij, medijev in uporabnikov. Je dogodek, ki vam da vpogled v najaktualnejše trende v digitalnem marketingu.

Red Orbit kot vodilno podjetje na področju iskalnega marketinga, optimizacije spletnih strani, zakupa ključnih besed in social media marketinga tokrat organizira svoj četrti dogodek s področja digitalnega marketinga. Prejšnji Šejki so poželi navdušene odzive udeležencev – več o njih lahko preberete tukaj. – Na majskem vas bodo Red Orbitovci in njihovi vabljeni gostje popeljali v svet digitalne blagovne znamke kot enovitega in samostojnega ekosistema.

Digitalno šejkanje bomo začeli z Agencijo Oskar in njihovo odlično Facebook kampanjo, ki je zadane cilje ne le dosegla, temveč celo presegla, nadaljevali ga bomo z agencijo Enki in njihovim spletiščem za najmlajše, s katerim so osvojili znak Netko zmagovalec za najbolj prijazno spletno vsebino za otroke leta 2011, Radio 1 pa bo udeležencem predstavil, kako poteka združevanje klasičnih in novih komunikacijskih kanalov. Ob predavanju Darka Dujiča, direktorja razvoja poslovanja Google Slovenija, bomo lahko prisluhnili, katere marketinške mite je povozil čas. Vrhunec dneva pa bo zagotovo okrogla miza na temo Digitalna blagovna znamka, ob kateri bodo svoja mnenja kresali največji slovenski strokovnjaki s področja digitalnega marketinga, podjetništva in medijev – Igor Adamič, Darko Dujič, Samo Geršak in Jugoslav Petkovič.

Red Orbit s svojimi izobraževanji tako sledi poslanstvu in viziji, ozaveščati slovenska podjetja o prednostih spletnega trženja ter boljšem izkoriščanju spleta kot komunikacijskega kanala.

Red Orbit je vodilno podjetje na področju iskalnega marketinga in pozicioniranja na spletu v Sloveniji. Podjetje je član Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja in Ljubljanskega tehnološkega parka. Več informacij o podjetju in njihovem seminarju lahko najdete na spletni strani Red-orbit.com.


Prijavi napako v članku