Računalništvo, telefonija
05.07.2016 14:15
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Beleženje aktivnosti !?

Beleženje aktivnosti !?
Beleženje aktivnosti !?

Običajno si registracijo delovnega časa predstavljamo kot beleženje prisotnosti na delovnem mestu. Pogosto pa to ni dovolj, pojavi se potreba po beleženju dejavnosti znotraj prisotnosti na delovnem mestu. Na videz preprosto opravilo od zaposlenih zahteva doslednost in natančnost beleženja, saj so samo realni podatki uporabni. Uspeh uporabe sistema je odvisen predvsem od načina in enostavnosti beleženja. Idealna kombinacija je povezava s sistemom registracije delovnega časa. Že dobro uveljavljen sistem registracije delovnega časa eTM kot dodatek ponuja beleženja in spremljanje dejavnosti. Sistem je primeren za različne vrste beleženja (storitvena dejavnost, proizvodnja …). Rešitev kombinira različne tehnologije za zajem podatkov, osebni računalnik, NFC, RFID, laserski čitalci črtne kode in mobilne naprave. Izbira sistema je odvisna predvsem od potreb in vrste naročnika.

Glavne funkcionalnosti sistema eTM z beleženjem dejavnosti.

Delovni nalogi
Osnova sistema so delovni nalog, ki se kreira ročno, ali pa preko elektronskih sporočil (help-desk). Delovni nalogi so lahko tudi letni ali mesečni. Na delovnem nalogu se določijo dejavnosti, ki so potrebne za izvedbo delovnega naloga. V primeru obračuna se lahko določijo še ostali podatki (urna postavka, način obračunavanja …).

Dodelitev oseb na delovne naloge.
Delovnemu nalogu se dodelijo dejavnosti in osebe, ki ga bodo izvajale. Dodeljevanje oseb je lahko avtomatsko, ali pa se dodeli ročno.

Beleženje aktivnosti
Ko je delovni nalog pripravljen, lahko pričnejo zaposleni beležiti svoje dejavnosti. Možnih je več načinov (mobilne naprave, prijavna konzola, kontrolne točke CPC, nalepke …). Način je odvisen predvsem od načina dela naročnika.

Potni nalogi
V primeru obiskov pri strankah sta na voljo dva načina beleženja preko dogodka »Služben izhod na konzoli« ali preko NFC nalepk na končnih lokacijah. Slednji način je še posebej uporaben tam, kjer je eno poslovno potovanje sestavljeno iz obiskov več strank.

Potrjevanje opravljenega dela.
Po zaključku opravila naročnik preko elektronskih poti potrdi opravljeno delo in s tem zaključi delovni nalog. Sledi obračun delovneih nalogov, ki so lahko sprotni ali pa mesečni.

Komu je sistem namenjen?

Takšen celovit sistem prinaša številne prednosti tako naročnikom kot izvajalcem. Zaradi svoje zasnove in našega posluha željam strank, je sistem pridobil veliko uporabnih funkcionalnosti, ki v praksi močno poenostavljajo poslovanje. Živimo v času, kjer je ključno, da podjetje zmanjša nepotrebno administracijo, ter uredi evidenco in spremljanje delovnega časa s takšnim sistemom s katerim vsi veliko pridobijo.

Več o informacij na spletni strani www.e-tm.si in preko telefona 02 3000 363.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več