Računalništvo, telefonija
12.04.2012 13:44
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

B2Broker.com – vse poslovne ponudbe na enem mestu

Danes morajo podjetja posodobiti svoje pristope pri prodaji in iskanju poslovnih priložnosti. Predvsem pa znižati svoje stroške, da bi hitreje in bolj učinkovito delovala na trgu.
Poslovna shema delovanja B2Broker.com.
Poslovna shema delovanja B2Broker.com.

Obdobje krize narekuje nove pristope pri reševanju poslovnih izzivov. Ena od takšnih je tudi spletna rešitev B2Broker.com, ki je ena od najcenejših načinov za iskanje novih poslovnih priložnosti.

B2Broker.com je spletni iskalnik poslov in spletna trgovina hkrati. Tukaj se zbira, objavlja in prodaja vse najnovejše poslovne ponudbe na enem mestu.

Naloga B2Broker.com je, da omogoči slovenskim podjetjem, da na enem mestu predstavijo in prodajo svoje najboljše poslovne ponudbe. Hkrati pa želi konsolidirati trg poslovnih ponudb in omogočiti uporabnikom, da se lažje odločajo med podobnimi ponudbami in substituti.

Ponudnike in kupce povezuje med seboj na način, da so avtorji takšnega načina prodaje združili sistem prikazovanja vseh ponudb, kot je značilen za iskalnike ter sistem za nakup, kot je značilen za dnevne ponudbe. Tako lahko podjetniki brezplačno uporabijo sistem B2Broker.com za objavo in prodajo svojih poslovnih ponudb.

Prodaja in veleprodaja ter zadovoljni kupci – Sistem B2Broker.com so izpopolnili tako, da si lahko kupci sami nižajo ceno pri določanju količine kupljenega blaga – sistem je nastavljen tako, da nagrajuje kupce, ki kupijo več.

Hkrati pa rešitev upošteva želje slovenskih podjetnikov in omogoča nastavitve tako, da je primeren za izvajanje prodaje posebnih ponudb ter veleprodaje. Podjetjem tako nudijo rešitev, preko katere lahko prodajajo kot so prodajali prej preko razpisov in neposredne prodaje.

Vpis poslov v sistem B2Broker.com poteka preko spleta na www.b2broker.com/vpis-posla, kjer si lahko podjetniki tudi preberejo, kako sistem deluje.

B2Broker.com je produkt več različnih slovenskih podjetnikov in podjetij iz podjetniško-raziskovalnega okolja Slovenije. Ti pa so prispevali vsa svoja najboljša znanja in izkušnje.

Ker so projekt podprli različni finančni in splošni mediji v Sloveniji je prav, ker gre za poslovno zanimivo rešitev, da nanjo opozorimo tudi mi. Več o B2Broker.com si lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani. – oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

HOUSING Co. d.o.o.

Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 40 40
Housing Co. d.o.o. je svetovalno in izobraževalno podjetje na področju informacijskih tehnologij. Njihova temeljna dejavnost je prenos znanj v druga podjetja. Kot partner Red Hat ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

SGERM d.o.o.

Beloruska ulica 7, 2000 Maribor, Tel: 051 651 651
Sgermobil Vam ni jasno, zakaj ponudniki mobilne telefonije na enem mestu nimajo vsega, kar bi potrebovali ob nakupu mobilnega telefona? To se sprašuje tudi podjetje Sgerm d.o.o., ... Več

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več