Računalništvo, telefonija
18.09.2008 09:46
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Azonov tiskalnik za vse površine

Azon-ov tiskalnik UVjet 1600 FB/R je tiskalnik, ki uporablja moderno metodo UV tiskanja, ki se razlikuje od običajnega tiskanja v tem, da se pri UV tiskanju barva ne vpije v papir, temveč se s posebnimi UV lučmi v trenutku posuši in utrdi na tiskani površini, kar omogoča tiskanje tudi na površine kot so plastika, folije, vinil, polipropilen, steklo, les, kovine, itd., ki barve ne vpijajo dobro ali pa je sploh ne.

Zmožen je tiska na ovalne in druge neravne površine. Prednost najnovejšega modela je, da vsebuje tudi pravo belo barvo, kar je zelo primerno za tisk na temne površine. Za samo tiskanje poskrbi 12 industrijskih piezoelektričnih XAAR tiskalnih glav, ki zmorejo ločljivost vse do 1200 dpi. Debelina tiskanega medija ne sme presegati 25,4 mm, maksimalna širina izpisa pa je kar 1,6 m. Ker je natiskano odporno na zunanje dejavnike, le-te ne rabimo z premazi dodatno zaščititi.

Poleg kvalitete, Azonov tiskalnik UVjet 1600 FB/R obljublja še višjo produktivnost in nizke stroške vzdrževanja, kar vam bo posledično prihranilo čas in denar.


Prijavi napako v članku