Računalništvo, telefonija
21.04.2005 06:51
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Avtenta.si z novo podobo

Podjetje Avtenta.si, ki ponuja storitve in produkte sistemske integracije ter poslovnih rešitev, ima novo celostno grafično podobo. Namen prenove je oblikovati jasno in enostavno podobo podjetja Avtenta.si, ki bo prepoznavna v javnosti in znotraj skupine Avtotehna, katere član je. Skupaj z oblikovanjem nove podobe v podjetju urejajo še sistematizacijo blagovnih znamk produktov in storitev, ki jih ponujajo na trgu. Z novo celostno podobo so v podjetju tudi uspeli doseči jasnejše razlikovanje od podjetja Avtenta Servis, ki je ločeno podjetje in ponuja drugačne storitve, so ga pa v javnosti pogosto zamenjevali z Avtento.si.

Staro podobo je kot ključni del prenove zamenjal prenovljen logotip, sestavljen iz besed “Avtenta” in “si”, med obema besedama pa je pika. Svetlejši ton modre barve v starem logotipu je zamenjala nekoliko temnejša modra barva, v novem logotipu pa je dodana še močnejša sekundarna barva, in sicer rdeča pika. Iz novega logotipa je izginil tudi znak “afna”, ki je bil prej del logotipa, postavljen pred besedo Avtenta.si.

Skladno z novo celostno grafično podobo v podjetju že pripravljajo vse tiskovine, potrebne pri poslovanju podjetja – od dopisov in vizitk, do vseh predstavitvenih brošur. Intenzivno pa poteka tudi oblikovanje prenovljenih spletnih strani podjetja, ki bodo predvidoma zaživele v maju 2005.


Prijavi napako v članku