Računalništvo, telefonija
25.01.2008 08:41

Deli z drugimi:

Share

AVM s številnimi novostmi na CeBIT-u

Podjetje AVM bo na sejmu CeBIT 2008, ki se bo letos odvijal med 4. in 9. marcem, predstavilo več novosti, povezanih s tehnologijama DSL ter WLAN standarda N. Razstavni prostor AVM z oznako C48 se bo nahajal v hali 13, kjer bo berlinsko komunikacijsko podjetje predstavilo svoje rešitve za hitrejši prenos podatkov.

Največ pozornosti obiskovalcev bo bržkone namenjeno novemu zastavonoši iz družine FRITZ!Box, gre za najzmogljivejši model Fon WLAN 7270. Zgrajen na novih tehnologijah, novi usmerjevalnik nudi zanesljivo delovanje širokopasovnim storitvam, kot sta IP-televizija ter video na zahtevo, podprta pa je tudi IP-telefonija. Na sejmu CeBIT si bo mogoče ogledati še sorodno rešitev FRITZ!Box WLAN 3270, ki je malce okrnjena, a zato tudi cenovno ugodnejša.

Pri AVM niso pozabili niti na multimedijske navdušence, njim je namenjen izdelek FRITZ! Media 8160, ki poleg brezžične povezave N-standarda premore tudi HDMI-vmesnik, za sočasen prenos videa ter zvoka visoke ločljivosti. Brezžičnih novosti je precej, mednje lahko štejemo USB-ključ FRITZ!WLAN USB Stick N, ki namiznim in prenosnim računalnikom omogoča hitrejši dostop do brezžičnih omrežij nove generacije. Uporabniki, ki bi svoje brezžično omrežje, bolje rečeno njegov domet, radi še razširili/podaljšali, si bodo marca lahko omislili namensko rešitev AVM FRITZ!WLAN Repeater.


Prijavi napako v članku