Telefoni
10.09.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Apple Watch Series 6 prihaja 15. septembra

Apple Watch Series 6 prihaja 15. septembra
Apple Watch Series 6 prihaja 15. septembra

Kot smo do sedaj bili navajeni, je Apple nove pametne ure predstavil septembra. Letošnje leto je zaradi globalne pandemije posebno v vseh ozirih, kar pomeni negotovost na vseh področjih. Kljub temu je Apple javnost nekoliko zbudil, saj je objavil “Time Flies teaser”, v katerem potrjuje dogodek v Applovem parku.

Eden najbolj znanih analitikov in napovedovalcev dogajanja v zvezi z Applom, Jon Prosser, je napovedal, da bo Apple svojo novo pametno uro izdal 8. septembra. O tem smo že pisali, vendar kot lahko vidimo, je Apple včeraj zgolj naznanil naznanilo nove Apple Watch Series 6.

Torej, kaj lahko pričakujemo?

Govorice, ki se dotikajo nove Apple Watch Series 6, se najbolj nagibajo v smer novega merilnika ravni kisika v krvi, Apple bi poleg tega naj pripravil spremljanje napadov panike in stresa, na področju baterije pa bi novi model pametne ure lahko dobil tehnologijo hitrega polnjenja in nekaj drugih izboljšav.

Če se spomnite, smo pisali tudi o tem, da bi Apple lahko model Series 3 zamenjal z novim modelom Apple Watch SE, vendar za zdaj o tem Apple ni podal nobene uradne izjave. Apple Watch Series 3 namreč še vedno predstavlja cenovno bolj dostopno varianto za vse tiste, ki ne želijo odšteti preveč denarja, še vedno pa si želijo biti del Applove “pametne družine”. Med zadnjimi govoricami se pojavljajo tudi špekulacije, da bi na cenovno ugodnejšo uro, torej Apple Watch SE morali počakati nekje do marca 2021.

Izid novega modela Applove pametne ure bo sovpadal tudi z izidom operacijskega sistema watchOS 7, ki je trenutno na voljo v beta verziji. Za zdaj je že potrjeno, da bo nova različica operacijskega sistema prinesla nativno spremljanje spanja, kar bi posledično in logično lahko pomenilo, da na področju strojne opreme lahko pričakujemo izboljšano baterijo, ali morda celo tehnologijo hitrega polnjenja. Poleg vsega naštetega pa z veliko verjetnostjo lahko pri novi uri pričakujemo še nekaj dodatnih novosti na področju tehnologije zdravja, kar je trenutno nekako najbolj vroča tematika pametnih naprav.


Prijavi napako v članku