Računalništvo, telefonija
12.09.2017 19:55

Deli z drugimi:

Share

Apple Watch Series 3 z mobilno povezavo!

Pametno ročno uro Apple Watch Series 3 lahko uporabljamo brez telefona iPhone.
Pametno ročno uro Apple Watch Series 3 lahko uporabljamo brez telefona iPhone.

Podjetje Apple je v okviru lastne konference predstavilo težko pričakovano pametno ročno uro Apple Watch Series 3, ki jo lahko uporabljamo brez pametnega mobilnega telefona iPhone. Novost je namreč opremljena z podporo za mobilno povezavo 4G/LTE, ki omogoča dostop do svetovnega spleta. Poleg tega tu najdemo še vgrajen zvočnik za digitalno asistentko Siti in podporo za Applovo pretočno glasbo. Vgrajeno čipovje W2 pa bo poskrbelo za učinkovito upravljanje z nizkoenergijskimi brezžičnimi povezavami Bluetooth in Wi-Fi, pri čemer je enako čipovje bilo uporabljeno v brezžičnih slušalkah AirPods.

Pametna ročna ura Apple Watch Series 3 je opremljena še s povsem novim mobilnim operacijskim sistemom in sicer watchOS 4. Ta bo na voljo za prenos 19. septembra, in sicer za vse različice pametne ročne ure Apple Watch. Novost bo prinesla veliko uporabnih novosti, med njimi pa vsekakor velja izpostaviti možnost hitrejše uporabe številnih športnih aplikacij in drugih funkcij, kot je na primer merjenje srčnega utripa.

Apple Watch Series 3 bo na voljo številnih barvnih odtenkih ter z aluminijastim in keramičnim ohišjem, poleg tega bo tu na voljo še različica namenjena športnim navdušencem. Vstopna različica novosti bo na voljo v Združenih državah Amerike za preračunanih 275 evrov, različica z mobilno povezavo 4G/LTE pa za preračunanih 335 evrov. Novost bo mogoče v izbranih državah širom sveta prednaročiti 15. septembra, prvi kupci pa bodo pametno ročno uro Apple Watch Series 3 dobili v roke 22. septembra.


Prijavi napako v članku