Računalništvo, telefonija
09.03.2020 12:55
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Apple priznal napako na tablicah iPad Air

Težave z zasloni imajo tablični računalniki Apple iPad Air, ki so bili izdelani med marcem in oktobrom 2019.
Težave z zasloni imajo tablični računalniki Apple iPad Air, ki so bili izdelani med marcem in oktobrom 2019.

Podjetje Apple je pred slabim letom dni predstavilo prenovljen profesionalni tablični računalnik iPad Air, ki je bil opremljen s številnimi tehničnimi izboljšavami. Med njimi nedvomno izstopa podpora za Applovo digitalno pero Pencil, ki olajša marsikatero opravilo. Tu seveda ne gre spregledati niti najnovejšega mobilnega procesorja A12 Bionic, ki temelji na osnovi 64-bitne tehnologije in umetne inteligence. Ta v primerjavi s prejšnjo generacijo ponuja do 70 odstotkov višjo zmogljivost, kar pomeni, da bo delo z novo tablico podjetja Apple potekalo hitro in brez vsakršnih težav.

Kot kaže, pa so se pri podjetju Apple pri zasnovi novega tabličnega računalnik iPad Air nekje pošteno všteli. Kar nekaj tovrstnih tablic ima težave z zasloni, ki lahko odpovejo v vsakem trenutku. To se lahko zgodi pod točno določenimi pogoji, te pa pri podjetju Apple pričakovano niso želeli razkriti. Večinoma gre za tablične računalnike Apple iPad Air, ki so bili izdelani med marcem in oktobrom 2019.

Podjetje Apple bo vsem lastnikom tabličnih računalnikov iPad Air, ki so bili izdelani med marcem in oktobrom 2019, brezplačno odpravilo napako z zaslonom. Brezplačno popravilo bodo za nas opravili pri pooblaščenem Applovem serviserju. Popravilo bo seveda opravljeno povsem brezplačno, za to pa bo potrebnih nekaj delovnih dni.


Prijavi napako v članku