Računalništvo, telefonija
21.11.2019 07:40
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Apple novejšim telefonom zagotovil daljšo avtonomijo

Ohišja Apple Smart Battery Case niso najlepša, so pa zelo uporabna.
Ohišja Apple Smart Battery Case niso najlepša, so pa zelo uporabna.

Pri podjetju Apple so nedavno predstavili novo družino pametnih mobilnih telefonov iPhone 11, ki vključuje iPhone 11, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max. Ker pa je prekratka avtonomija delovanja eden izmed največjih problemov za večino uporabnikov sodobnih pametnih mobilnih telefonov, je podjetje Apple za novince pripravilo posebna ohišja. Gre za ohišje Smart Battery Cases iz silikona, ki v notranjosti “skriva” dodatno baterijo z možnostjo brezžičnega polnjenja (standard Q1). Čeprav novo ohišje ni ravno lično in estetsko, bo pripomoglo k znatno daljši avtonomiji delovanja novincev.

Z uporabo novega ohišja podjetja Apple, bo mogoče avtonomijo delovanja pametnih mobilnih telefonov iPhone 11, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max podaljšati za kar polovico. Dejanska avtonomija delovanja pa bo v veliki meri odvisna predvsem od vašega načina uporabe.

Ohišja Smart Battery Case za novejše pametne mobilne telefone iPhone so na voljo tako na spletni strani podjetja Apple kot v fizičnih prodajalnah. Ohišja z dodatno baterijo seveda niso poceni, saj moramo zanje na ameriškem trgu odšteti preračunanih 117 evrov. To pa nenazadnje ni veliko, glede na dodatno avtonomijo, ki jo z njimi pridobimo. To še posebno drži v primeru, da smo veliko na terenu, kjer nimamo možnosti polnjenja svoje mobilne naprave.


Prijavi napako v članku