Telefoni
01.06.2010 14:06
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Apple iPhone in Nokia N97 v eni napravi

Mobilnika Apple iPhone in Nokia N97 se pred njim lahko skrijeta!
Mobilnika Apple iPhone in Nokia N97 se pred njim lahko skrijeta!

Nam nekoliko manj znano kitajsko podjetje Chinavasion je ponudilo v prodajo nadvse zanimiv pametni mobilni telefon, ki združuje glavne prednosti priljubljenega večpredstavnostnega telefona Apple iPhone in poslovnega mobilnika Nokia N97. Gre za mobilni telefon s tržno oznako McLovin, za katerega je potrebno v prosti prodaji odšteti le slabih 100 evrov.

Kljub relativno nizki ceni štirifrekvenčni novinec ponuja veliko, saj omogoča sočasno uporabo dveh kartic SIM ter je opremljen z brezžičnima povezavama Bluetooth in Wi-Fi, polno tipkovnico QWERTY, radijskim sprejemnikom FM, pospeškomerom in kakovostnim televizijskim sprejemnikom. Celoto zaključujeta še na dotik občutljivi zaslon s 3,2-palčno oziroma 8,1-centimetrsko diagonalo in ločljivostjo 240 x 320 točk ter pomnilniška kartica microSD kapacitete dveh gigabajtov.

Napolnjena baterija oblikovno in funkcionalno všečnega mobilnika zadošča za okoli šest ur pogovorov oziroma za okoli deset ur neprekinjenega predvajanja večpredstavnostnih vsebin. Najlepše pri vsem tem pa je to, da lahko pametni mobilni telefon McLovin podjetja Chinavasion preko spleta naročimo tudi v Slovenijo. Za poštnino pa bo potrebno odšteti zgolj slabih osem evrov. Plačilo blaga lahko opravimo kar preko plačilnega sistema PayPal.


Prijavi napako v članku