Monitorji
17.10.2014 14:07

Deli z drugimi:

Share

AOC prenosni monitor za uporabnike na poti

AOC prenosni monitor za uporabnike na poti
AOC prenosni monitor za uporabnike na poti

Uporabniki prenosnih računalnikov se bodo razveselili vsestransko uporabnega AOC prenosnega monitorja, ki ponuja več delovne površine ter zagotavlja boljšo učinkovitost. Z zaslonom velikosti 17,3 palcev ter USB3 priključkom ponuja izjemno hitro polnjenje, hiter prenos podatkov ter odlično kakovost slike. S temi lastnostmi je AOC myConnect E1759FWU najboljša izbira za uporabnike na poti.

Popolni partner za poslovne uporabnike
MyConnect E1759FWU uporabnikom na poti omogoča izjemno hiter priklop zaslona. Z njim si uporabniki lahko hitro ustvarijo popolno delovno okolje tudi izven svoje pisarne. S težo zgolj 1,28 kg ter izjemno slokim dizajnom je primeren tudi za uporabo na poti ali na počitnicah. Ob tem pa je velikost zaslona približno enaka udobni dimenziji A4. Novi računalniški zaslon pa je primeren tudi za uporabo na poslovnih sestankih, monitor pa je za udobnejši ter varnejši transport opremljen tudi z zaščitno torbo.


Popolna večopravilnost

Za dodatno uporabnost se podnožje monitorja lahko popolnoma prilagodi potrebam uporabnika, kar ogled prezentacij, dokumentov, besedil ter branje elektronske pošte naredi še bolj enostavno. Podnožje monitorja se ob neuporabi lahko enostavno zloži. Monitor je opremljen tudi z inteligentnim sistemom za nastavitev svetilnosti, kontrasta in napajanja. USB3 priključek pa omogoča povezavo kar 6 USB zaslonov, kar omogoča popolno prilagodljivost prenosnih računalnikov.

Zgolj en kabel za vse funkcije
Za enostavnost uporabe myConnect E1759FWU tako za prenos podatkov kot napajanje potrebuje samo en kabel. To je mogoče zaradi izjemno nizke potrošnje energije, 10w, ter širokega pasu prenosa podatkov, 5gb.
Novi AOC monitor E1759FWU je na voljo po priporočeni ceni 149 evrov (DDV vključen).

Vas zanima več iz te teme?
AOC monitorji LCD monitorji 4K monitorji

Prijavi napako v članku