Varnost
14.06.2021 07:57
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

ANNI je novi uradni distributer varnostnih rešitev Bitdefender

Podjetje ANNI iz Trzina, sicer že specializirano na področju kibernetske varnosti, je z majem postalo uradni distributer ponudnika naprednih varnostnih rešitev Bitdefender za območje Slovenije.

ANNI tako še nadgrajuje ponudbo varnostnih rešitev in storitev, ki jih podjetjem vseh velikosti nudi v okviru oddelka za kibernetsko varnost.

Od sodobnih varnostnih rešitev se pričakuje, da bodo robustne in zanesljive. Podobno kot Bitdefender, ima tudi podjetje ANNI že dve desetletji izkušenj z zagotavljanjem informacijske in kibernetske varnosti IT-okolij.

»V preteklosti je bilo podjetje ANNI tesno povezano s ponudnikom varnostnih rešitev Panda Security, to navezo pa smo ohranili tudi po tem, ko je Panda Security prevzela družba Watchguard. Ves čas v podjetju ANNI krepimo ekipo varnostnih strokovnjakov, ki danes delujejo v specializiranem oddelku, nadaljnja specializacija pa je vodila tudi do širitve nabora varnostnih rešitev in storitev,« je dejal Toni Jeršin, vodja oddelka kibernetske varnosti v podjetju ANNI, in dodal: »Ponosni smo na dejstvo, da smo postali novi uradni distributer varnostnih rešitev Bitdefender. Prepričan sem, da bodo od tega sodelovanja imele največje koristi prav stranke, saj bodo deležne najsodobnejših varnostnih rešitev in neprebojne zaščite.«

Neprebojne varnostne rešitve

Poslanstvo podjetja Bitdefender je izdelava neprebojnih varnostnih rešitev. Podjetje zato veliko vlaga v tehnologijo in znanje zaposlenih, saj je med 1.600 zaposlenimi več kot polovica varnostnih inženirjev. Za svoje ključne varnostne tehnologije je podjetje prejelo 440 patentov, dobra desetina le-teh pa pokriva algoritme strojnega učenja, s katerimi varnostne rešitve Bitdefender odkrivajo spletne napade, škodljive kode in druge varnostne grožnje. S pomočjo tehnologij globokega učenja in odkrivanja anomalij pa odkrijejo tudi povsem nove, še neznane grožnje in jih proaktivno zaustavijo. Podjetje kar četrtino svojega proračuna, namenjenega raziskavam in razvoju, nameni revolucionarnim projektom s področja kibernetske varnosti, te rešitve pa nato vgradi v svoje izdelke.

»Tako kot Bitdefender, tudi podjetje ANNI stremi k zagotavljanju neprebojnih varnostnih tehnologij in rešitev svojim strankam, posameznikom, podjetjem in organizacijam vseh vrst in velikosti,« je dodal Jeršin.

Varnostne rešitve Bitdefender pokrivajo kar najširši spekter okolij, kjer so v rabi digitalne tehnologije in povezljivost – od računalnikov uporabnikov do podatkovnih centrov, od hibridnih okolij (v oblaku in na lokaciji podjetja) do interneta stvari. Bitdefender celovito skrbi za področje kibernetske varnosti – od zaščite in nadzora do upravljanja.

Podjetje ANNI pa bo imelo pomembno vlogo, da strankam v Sloveniji pomaga čim bolje načrtovati, uvesti in upravljati celovite varnostne rešitve. »Strankam zagotavljamo varnostne izdelke in storitve, ki korenito spremenijo njihove izkušnje z informacijsko varnostjo v smislu učinkovitosti, zmogljivosti, enostavnosti uporabe in združljivosti,« je zaključil Jeršin.

Več na www.anni.si

Podjetje Anni je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka, v tem času pa so dosegli prepoznavnost v računalniškem svetu. Uspelo jim je z veliko mero lastnega znanja, s strateškimi povezavami in dobro izbranimi poslovnimi partnerji. Danes se podjetje ukvarja s prodajo, IT rešitvami, kibernetsko varnostjo, servisom računalniške opreme, reševanjem podatkov in še bi lahko naštevali.

Bitdefender je romunsko tehnološko podjetje za kibernetsko varnost s sedežem v Bukarešti in podružnicami v ZDA, Evropi, Avstraliji in na Bližnjem vzhodu. Zagotavlja napredne varnostne rešitve. Z globalno varnostno infrastrukturo, ki ščiti pol milijarde uporabnikov, vizionarskimi rešitvami in obilico nagrad, je podjetje že od leta 2001 zaupanja vreden ponudnik varnostnih rešitev. Bitdefender sodeluje z vladnimi organizacijami, podjetji vseh velikosti in zasebniki v več kot 150 državah. Je eden najbolj inovativnih ponudnikov varnostne programske opreme.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
informacijska varnost varnost na spletu

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

CAMINCAM d.o.o.

Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 02 882 92 14
VRHUNSKA PROGRAMSKA OPREMA ZA PROGRAMIRANJE CNC STROJEV, MERILNE OPREME IN ROBOTOV Več kot 30 let izkušenj strokovnjakov v podjetju Camincam, d. o. o., zagotavlja programsko opremo ... Več
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več