Operacijski sistemi
27.03.2012 08:31
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Android kmalu bogatejši za Instagram

Program Instagram boste uporabniki mobilnih naprav Android preprosto morali imeti!
Program Instagram boste uporabniki mobilnih naprav Android preprosto morali imeti!

Instagram je ena izmed najbolj poznanih in razširjenih aplikacij za Applov pametni mobilni telefon iPhone. Ta se je na portalu Apple Store prvič pojavila pred letom dni in je v trenutku osvojila srca vseh, ki se ljubiteljsko ukvarjajo z digitalno fotografijo. Različica Instagram 2.0 se lahko pobaha še s slikovnim filtrom »live«. Ta omogoča uporabo posebnih fotografskih filtrov še preden dejansko zajamemo fotografijo. Zato ne preseneča, da so ti v povprečju kar 200-krat hitrejši od njihovih predhodnikov. Poleg tega so na voljo še štirje inovativni filtri, in sicer Amaro, Rise, Hudson in Valencia.

Vse prednosti programske opreme Instagram bodo kmalu lahko koristili še uporabniki mobilnih naprav z operacijskim sistemom Android. Da je temu dejansko tako, nakazuje spletna stran, ki je dosegljiva na naslovu http://goo.gl/AXrau. Tu si z vnosom elektronskega poštnega naslova zagotovimo, da nam bo spletna stran samodejno poslala elektronsko sporočilo takoj, ko bo aplikacija Instagram za Android na voljo za prenos.

Čeprav je spletna stran za »prednaročilo« Instagram že na voljo, to žal še ne pomeni, da bo priljubljena aplikacije za ljubitelje digitalne fotografije kmalu nared. Programerji programa Instagram so namreč poznani po tem, da na trg ne pošiljajo polizdelkov, ampak le programe, ki delujejo tako, kot se zagre. Na svetovnem spletu se sicer špekulira, da naj bi bil Instagram nared še pred poletjem. Mi vas bomo o tem seveda takoj obvestili!

Vas zanima več iz te teme?
Android operacijski sistem

Prijavi napako v članku