Telefoni
14.06.2013 10:30

Deli z drugimi:

Share

Android 4.2.2 bo prišel na mobilnika Galaxy S III in Galaxy Note II z zamudo

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S3 Mini naj bi bil cenovno precej bolj dostopen od iPhona 5.
Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S3 Mini naj bi bil cenovno precej bolj dostopen od iPhona 5.

Slaba lastnost pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android je ta, da dobijo naslednjo razlčico operacijskega sistema velikokrat šele nekaj mesecev po njenem izidu. Seveda je možno do nje priti tudi prej s katerim izmed ROM-ov, ampak ta možnost marsikateremu uporabniku ne diši. Tudi mobilniki podjetja Samsung po navadi dobijo zadnjo različico operacijskega sistema s precejšnjo zamudo. Izjemi pa pri tem nista niti izredno popularna mobilnika Galaxy S III ter Galaxy Note II.

SamMobile je na Twitterju zapisal, da bo najnovejši operacijski sistem Android 4.2.2 Jelly Bean prišel na Galaxy S III ter Galaxy Note II z zamudo. Kdaj točno ga bodo uporabniki dobili, pa ni navedeno. Lahko pa so si ti že nekaj tednov nazaj naložili testno različico tega operacijskega sistema na omenjena mobilnika. Ta je v primerjavi z različico operacijskega sistema 4.1.2 občutno počasnejša. Lahko pa pričakujemo, da bo končna različica precej bolj tekoča.

Operacijski sistem Androdi 4.2.2. sicer prinaša kar nekaj zanimivih novosti. Med drugim uporabnikom ponuja možnost dodajanja vizualnih gradnikov na zaslon, na katerem se mobilno napravo odklene, spremenjeno orodno vrstico, nov efekt odklepanja …

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku