Računalništvo, telefonija
26.02.2008 09:07
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Amisova prenovljena ponudba

Amis – prenovljena ponudba

Amis, eden izmed vodilnih slovenskih telekomunikacijskih operaterjev, je razširil svojo ponudbo z novimi paketi, ki združujejo eno ali več sodobnih storitev interneta, televizije in telefonije. Linija paketov je zasnovana tako glede na potrebe posameznika kot tudi družine in vključuje brezplačno telefonijo Slo-brezplačno, širokopasovno internetno povezavo do 10 Mb in razširjeno programsko shemo z 90-imi TV programi. Cenovno ugodnejši paketi so na voljo vsem uporabnikom v omrežju Amisa.

Nova storitev Telefonija Slo-brezplačno
Kot prvi v Sloveniji je Amis uvedel storitev Telefonija Slo-brezplačno, ki omogoča brezplačno telefoniranje v vsa domača fiksna omrežja 24 ur na dan, vsak dan v letu. Storitev Telefonija Slo-brezplačno omogoča 700 brezplačnih minut na mesec za telefonske klice v vsa slovenska fiksna omrežja.

Razširjena programska shema
Za vse ljubitelje raznovrstnih TV programov je Amis dopolnil obstoječo 50-programsko shemo Amis Televizije z naborom štiridesetih (40) dodatnih športnih, razvedrilnih, nacionalnih in lokalnih programov. Filmski navdušenci pa bodo odslej veseli odličnega filmskega kanala TV1000, ki predvaja filme 24 ur na dan, filmi pa so podnaslovljeni v slovenščini.

Amis znižal cene v omrežju Telekoma Slovenije
V omrežju Telekoma Slovenije je Amis v povprečju za 28 % znižal cene dostopa v internet za vse nove in obstoječe uporabnike.

Cenik in ostale informacije najdete na www.amis.net.


Prijavi napako v članku