Računalništvo, telefonija
30.04.2012 17:35
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Amis s poenotenimi naročniškimi paketi v vseh omrežjih v Sloveniji

Amis je uvedel nove naročniške pakete in tako prvič ponudil poenotene in primerljive pakete za domače uporabnike, ne glede na geografsko lokacijo naročnika ali vrsto širokopasovnega omrežja. Paketi na optičnem omrežju sedaj ponujajo še večje hitrosti, tudi do 100 Mbps, obenem pa je družba Amis poenotila internetne hitrosti tudi v omrežju ADSL, kjer uporabniki vseh paketov z dostopom do interneta uživajo v hitrostih do 10 Mbps. Naročniki storitev Amis Optika pa so deležni dodatne novosti, in sicer lahko svoje pakete povsem prilagodijo lastnim potrebam in željam. Prenovljeno ponudbo storitev so v Amisu podprli z akcijo, ki prve štiri mesece prinaša 50-odstotni popust na naročnino. Akcija bo trajala do konca junija letos.
Amis s poenotenimi naročniškimi paketi v vseh omrežjih v Sloveniji
Amis s poenotenimi naročniškimi paketi v vseh omrežjih v Sloveniji

Družba Amis, ki svoje telekomunikacijske storitve trži v vseh omrežjih po vsej Sloveniji, je oblikovala zanimivo pomladno akcijo, v kateri novim in obstoječim naročnikom ponuja višje hitrosti dostopa do interneta ter zelo ugodne cene paketov naprednih storitev. Amisove storitve so uporabnikom na voljo v ADSL omrežju, v optičnem omrežju Telekoma Slovenije ter drugih odprtih širokopasovnih optičnih omrežjih.

Na vse bolj razširjenih optičnih omrežjih Amis ponuja široko izbiro storitev, kjer si lahko uporabniki sami izberejo in oblikujejo napredne pakete s poljubno kombinacijo storitev – dostopa do interneta, digitalne televizije ali IP-telefonije. Novi naročniki paketov Dvojka in Trojka, v ADSL-omrežju, pa bodo deležni dviga pasovne širine na odprto hitrost do 10 Mbps. V pomladni akciji so vsi paketi prve štiri mesece na voljo po polovični ceni, torej trojne storitev oziroma paket Trojka je v tem času uporabnikom na voljo že od 19 evrov mesečno.

»Amis je prvič po štirih letih pričel z aktivnim trženjem samostojnih telekomunikacijskih storitev. Uporabniki, si lahko poljubno oblikujejo lasten paket po meri, saj sedaj ponujamo tudi samostojne storitve dostopa do interneta, digitalne IP-televizije Amis TV ter IP-telefonije,« pojasnjuje Igor Špičko, vodja prodaje domačim uporabnikom v podjetju Amis.

Paket Trojka L v omrežju ADSL, ki vsebuje hiter internet, televizijo AmisTV 3.0 z novo programsko shemo, ki vključuje skrbno izbranih 60 programov ter brezplačno Amis telefonijo, je uporabnikom na voljo že za 38 evrov mesečno, prav toliko pa velja tudi ponudba za paket Trojka Optika L v optičnem omrežju Amisa. Najnaprednejši paket Trojka Optika XXL, ki vsebuje internetni dostop hitrosti 100/25 Mbps, televizijo AmisTV 3.0 s 145 programi ter brezplačne telefonske pogovore v vsa slovenska fiksna omrežja v Sloveniji, pa stane vsega 49 evrov mesečno. Amis v vseh paketih naročnikom brezplačno ponuja celotno osnovno TV opremo, novice, vreme, TV spored, Opomnik, Iskalnik. V paketni ponudbi, ki vsebuje tudi telefonijo, Amis med drugim omogoča brezplačne klice v vsa slovenska fiksna omrežja 24 ur na dan, brezplačen pa je tudi prenos obstoječe telefonske številke naročnika. Vsi paketi pa prav tako vključujejo AmisTV 3.0 z možnostjo ogleda zamujenih oddaj 48 ur nazaj in uporabo storitve Media Center ter druge interaktivne vsebine.

Vsi novi naročniki ter obstoječi naročniki brez veljavne vezave naročniškega razmerja, ki bodo izbrali katerikoli paket storitev za zasebne uporabnike po akcijski ceni, bodo naslednje štiri mesece plačali le polovično ceno naročnine. Akcijska ponudba velja do 30. junija 2012, ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Več informacij si lahko ogledate na spletni strani http://www.amis.net/web3/zasebni-uporabniki/ceniki/.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NKT d.o.o.

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 041 569 271
Dejavnosti podjetja NKT d.o.o. segajo na področje prodaje, vpeljave in uvedbe naprednih rešitev za poslovne avdio in video komunikacije. Njihovi strokovnjaki poskrbijo za načrtovanje ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več