Računalništvo, telefonija
29.06.2020 06:06

Deli z drugimi:

Share

Amazon Prime Video odslej kot namizna aplikacija za Windows!

Aplikacija Amazon Prime Video for Windows omogoča uporabo priljubljene storitve brez spletnega brskalnika.
Aplikacija Amazon Prime Video for Windows omogoča uporabo priljubljene storitve brez spletnega brskalnika.

Spletna storitev za video in glasbo Amazon Prime Video je zelo priljubljena tako pri nas kot tudi drugod po svetu. Čeprav ta storitev brez težav deluje v okviru spletnega brskalnika, so programerji pripravili tudi namensko aplikacijo zanjo. Ta je na voljo v okviru spletne trgovine Microsoft Store, in je seveda povsem brezplačna. Ker gre za zgodnjo različico programske opreme, uporabniki nad njo še niso pretirano navdušeni, a verjamemo, da se bo to kmalu izboljšalo.

Aplikacija Amazon Prime Video za operacijski sistem Windows uporabnikom dejansko omogoča, da se jim za gledanje večpredstavnostnih vsebin ni treba več zanašati na privzete spletne brskalnike. Poleg tega je aplikacija nadvse enostavna za uporabo, saj povsem spominja na storitev, ki je na voljo preko spletnega brskalnika in na mobilno aplikacijo. Na levi strani aplikacije je namreč viden meni, ki vsebuje razdelke, kot so Prenosi, Kategorije in Domov.

Namizna aplikacija Amazon Prime Video prinaša še druge prednosti, kot so možnost predvajanja večpredstavnostnih vsebin brez povezave v svetovni splet, prikaz dodatnih informacij o igralcih, glasbi in druge informacije, povezane z vsebino, ki se trenutno pretaka. Kot že omenjeno je novost na voljo za prenos brezplačno v okviru spletne trgovine Microsoft Store. To lahko prenesete s klikom na TO POVEZAVO oziroma da v iskalnik vpišete »Amazon Prime Video for Windows«.


Prijavi napako v članku