Računalništvo, telefonija
01.12.2016 12:00
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ali ste prepričani, da so vsi vaši podatki na varnem?

Ali ste prepričani, da so vsi vaši podatki na varnem?
Ali ste prepričani, da so vsi vaši podatki na varnem?

Slovenski pregovor pravi: “Kdor prej pride, prej melje.” V omenjenem pregovoru je veliko resnice in zdrave logike, tudi kar se tiče early bird – zgodnje prijave na mednarodno konferenco RISK 2017.

Letošnja, že 12. konferenca RISK, bo potekala med 15. in 16. marcem 2017 v kongresnem centru hotela Thermana v Laškem. V dveh dnevih se bo zvrstilo več kot 30 predavanj in delavnic na temo elektronske varnosti in nemotenega poslovanja s poudarkom na tehnologijah, orodjih in tehnikah, potrebnih za zagotavljanje zaščite podatkov. Veliko govora bo o zahtevah nove EU uredbe o varstvu osebnih podatkov.

V letu 2016 je EU parlament sprejel novo uredbo o varstvu osebnih podatkov, ki prinaša kar precej sprememb in vstopa v veljavo v začetku leta 2018 v vseh državah članicah EU. Za razliko od dosedanje uredbe so tokrat predpisanim sankcijam dodane visoke globe, strožji pogoji ob obdelavi osebnih podatkov, dodatnih zahtevah za podjetja po strokovnem kadru, ki bo odgovarjal za zbirke osebnih podatkov, obvezno poročanje o vdorih v baze ter veliko ostalih sprememb, ki jih bo potrebno razumeti in se na njih pripraviti pravi čas.

Tudi letos se bodo konference udeležili renomirani strokovnjaki iz več kot 25 vodilnih računalniških podjetij, tako iz tujine kot iz Slovenije. Prisotni bodo strokovnjaki iz podjetij: Intel Security, Hewlett Packard Enterprise, Forcepoint, FireEye, ObserveIT, Centrify, Silent Circle, Riverbed, Akamai, Checkmarx, Qualys, Gemalto in tudi nekateri priznani in uveljavljeni lokalni sistemski integratorji, ki predstavljajo dobre prakse in izkušnje lokalnih projektov.

Torej, če se registrirate za obisk največje specializirane računalniške konference RISK 2017 v regiji Adriatik pred 31. 12. 2016, 250 EUR zagotovo ostane v vašem žepu. Vsak udeleženec pa zraven prejme še RISK retro majico. Podobne konference v tujini stanejo 2.000 EUR in več, pri nas je cena nekajkrat nižja, odpadejo dragi transportni stroški in dobite odgovore na vprašanja, vezana na potrebe našega trga.

Prijavite se lahko na naslovu http://www.risk-conference.com/registration.


Prijavi napako v članku