Računalništvo, telefonija
07.11.2006 16:34

Deli z drugimi:

Share

Aldata odprla podružnico v Rusiji

Podjetje Aldata Solution je v ruskem St. Petersburgu odprlo podružnico, ki bo trgovcem na drobno in debelo ter podjetjem s področja logistike po vsej Rusiji nudila Aldatine programske rešitve ter storitve.

“Z odprtjem podružnice v Rusiji smo pokazali, kako pomemben je za nas ruski trg, predvsem zaradi izjemnega potenciala za rast ter velikih ambicij za razvoj in širjenje poslovanja ruskih podjetij,” je ob tem povedal René Homeyer, izvršni direktor podjetja Aldata Solution. “Odločitev za odprtje lastne podružnice v Rusiji nas bistveno razlikuje od naše konkurence, ki se zanaša le na svoje partnerje, poleg tega pa odraža tudi našo zavezo tej hitro razvijajoči se regiji,” je še dodal.

Jorma Tukia, podpredsednik Aldate na Finskem, v Baltskih državah in Rusiji ter generalni direktor podjetja Aldata Solution Finland je povedal: “Naš cilj je postati vodilni ponudnik programske opreme za trgovce na drobno in debelo ter za podjetja s področja logistike v Rusiji. Naše rešitve že uporablja nekaj ruskih podjetij – Tradeka, Rautakesko in ZAO Uniland – okrepiti pa nameravamo direktno prodajo in podporo strankam.”

“Nadaljevali bomo s širjenjem svoje prisotnosti na lokalnem trgu ter razširili nabor profesionalnih storitev in znanj zaposlenih. Aldata nudi podporo svojim strankam v Rusiji že nekaj let in ob tem pridobljena znanja ter izkušnje nam bodo omogočali nadaljnjo rast,” je ob odprtju nove podružnice povedala Marita Koskinen, generalna direktorica ruske podružnice.


Prijavi napako v članku