Računalništvo, telefonija
23.01.2015 20:29

Deli z drugimi:

Share

Agito eSeje 3 – Sodobno obvladovanje sestankov

Agito eSeje 3 - Sodobno obvladovanje sestankov
Agito eSeje 3 - Sodobno obvladovanje sestankov

Izgubljate čas na slabo organiziranih sestankih? Nimate nadzora nad dogovori na sestankih? Agito eSeje 3 je celovita rešitev za enostavno in učinkovito obvladovanje sestankov ter povezanih nalog.

V podjetju poznamo različne odločitvene skupine, ki imajo redne, periodične in formalne sestanke. Običajno v podjetju ni težava podpreti ali sklicati enega sestanka, ga opremiti z zapisnikom in slediti izvajanju prejetih nalog. Problem nastane, ko se tedensko vsakemu izmed posameznikov nabere na desetine sestankov in še več nalog, ki iz teh sestankov sledijo. Takrat postane usklajevanje prisotnosti težavno, sledenje vseh prejetih nalog pa skoraj nemogoče. Sklepi posameznih sestankov tako velikokrat niso realizirani, roki izvedbe zamujajo, manjka skupni pregled nad realizacijo sprejetih in uresničenih sklepov.

V Agitu smo za ta namen razvili agilno rešitev za upravljanje sestankov odločitvenih in delovnih skupin, ki temelji na platformi Microsoft SharePoint 2013. Z rešitvijo lahko podjetja podprejo celoten proces organizacije sestankov: sklicevanje sestankov, priprave na sestanek, zbiranje gradiv, obveščanje o spremembah, izvedba, izdelave zapisnikov in razdeljevanja ter spremljanja nalog.

Zapisnik sestanka s podatki (na primer datum opravljenega sestanka, popis prisotnosti udeležencev, dnevni red, sklepi sestanka) se generira samodejno glede na predlogo v Microsoft Word-u, pripravljeno v skladu s CGP podjetja. Potrditev zapisnika, sklepov in ostali dokumenti se odložijo na za to določeno mesto na Microsoft SharePoint portalu. Tesna integracija eSej z Microsoft Outlook omogoča e-mail obveščanje uporabnikov, zapis seje v koledar in sinhronizacijo nalog.

Za več informacij nas pokličite na 01 242 56 70 ali nam pišite na info@agito.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku