Digitalizacija
25.09.2021 12:41

Deli z drugimi:

Share

Advant predstavil Schneider Electricove rešitve za podatkovne centre

Partner podjetja Schneider Electric na slovenskem trgu, podjetje Advant je pretekli teden sodelovalo na konferenci Data center, ki je potekala na Gospodarskem razstavišču.
Schneider Electric z različnimi rešitvami omogoča upravljavcem, da učinkovito upravljajo svoj podatkovni center z vpogledom v podatke, zbrane na ravni opreme, in se odločajo na podlagi tako pridobljenih podatkov.
Schneider Electric z različnimi rešitvami omogoča upravljavcem, da učinkovito upravljajo svoj podatkovni center z vpogledom v podatke, zbrane na ravni opreme, in se odločajo na podlagi tako pridobljenih podatkov.

Advant je tako v plenarnem kot sekcijskem delu konference izpostavil in predstavil najnovejše vrhunske programske in strojne rešitve, ki jih Schneider Electric ponuja upravljavcem podatkovnih centrov; to so rešitve Ecostruxure IT Advisor in model UPS Galaxy VL.

Schneider Electric z različnimi rešitvami omogoča upravljavcem, da učinkovito upravljajo svoj podatkovni center z vpogledom v podatke, zbrane na ravni opreme, in se odločajo na podlagi tako pridobljenih podatkov. Obenem je tudi predstavil, kako zgraditi trajnostne in učinkovite podatkovne centre z učinkovito modularno in zanesljivo strojno opremo Schneider Electrica.

Namen Schneider Electrica je spodbuditi vse, da čim bolje izkoristijo razpoložljivo energijo in vire ter tako prispevajo k napredku in trajnosti za vse. Ta koncept imenujemo “Life Is On“.

Njihovo poslanstvo je biti vaš digitalni partner za trajnost in učinkovitost.

Digitalno preobrazbo usmerjajo tako, da povezujejo vodilne svetovne energetske procese in tehnologije, vključno s povezovanjem izdelkov od končne točke do storitev v oblaku, kontrole, programske opreme in storitev, ki pokrivajo celotno življenjsko dobo izdelka in tako omogočajo integrirano upravljanje gospodinjstev, zgradb, podatkovnih centrov, infrastrukture in industrije.

So globalno podjetje z največjim posluhom za lokalno. So zagovorniki odprtih standardov in partnerskih ekosistemov, ki si prizadevajo polno udejanjiti naš temeljni namen ter vrednote vključenosti in opolnomočenja.

Obiščite www.se.com/si/sl/.

Vas zanima več iz te teme?
hramba podatkov

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

COALA d.o.o.

Cesta v Rošpoh 22a, 2351 Kamnica, Tel: 02 624 50 10
Podjetje Coala d.o.o. je ustanovila skupina strokovnjakov s področja računalništva in informatike leta 1991. Danes jih odlikuje 30 let bogatih izkušenj na področju prodaje in ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več