Digitalizacija
Poslovne rešitve
25.09.2021 12:41

Deli z drugimi:

Share

Advant predstavil Schneider Electricove rešitve za podatkovne centre

Partner podjetja Schneider Electric na slovenskem trgu, podjetje Advant je pretekli teden sodelovalo na konferenci Data center, ki je potekala na Gospodarskem razstavišču.
Schneider Electric z različnimi rešitvami omogoča upravljavcem, da učinkovito upravljajo svoj podatkovni center z vpogledom v podatke, zbrane na ravni opreme, in se odločajo na podlagi tako pridobljenih podatkov.
Schneider Electric z različnimi rešitvami omogoča upravljavcem, da učinkovito upravljajo svoj podatkovni center z vpogledom v podatke, zbrane na ravni opreme, in se odločajo na podlagi tako pridobljenih podatkov.

Advant je tako v plenarnem kot sekcijskem delu konference izpostavil in predstavil najnovejše vrhunske programske in strojne rešitve, ki jih Schneider Electric ponuja upravljavcem podatkovnih centrov; to so rešitve Ecostruxure IT Advisor in model UPS Galaxy VL.

Schneider Electric z različnimi rešitvami omogoča upravljavcem, da učinkovito upravljajo svoj podatkovni center z vpogledom v podatke, zbrane na ravni opreme, in se odločajo na podlagi tako pridobljenih podatkov. Obenem je tudi predstavil, kako zgraditi trajnostne in učinkovite podatkovne centre z učinkovito modularno in zanesljivo strojno opremo Schneider Electrica.

Namen Schneider Electrica je spodbuditi vse, da čim bolje izkoristijo razpoložljivo energijo in vire ter tako prispevajo k napredku in trajnosti za vse. Ta koncept imenujemo “Life Is On“.

Njihovo poslanstvo je biti vaš digitalni partner za trajnost in učinkovitost.

Digitalno preobrazbo usmerjajo tako, da povezujejo vodilne svetovne energetske procese in tehnologije, vključno s povezovanjem izdelkov od končne točke do storitev v oblaku, kontrole, programske opreme in storitev, ki pokrivajo celotno življenjsko dobo izdelka in tako omogočajo integrirano upravljanje gospodinjstev, zgradb, podatkovnih centrov, infrastrukture in industrije.

So globalno podjetje z največjim posluhom za lokalno. So zagovorniki odprtih standardov in partnerskih ekosistemov, ki si prizadevajo polno udejanjiti naš temeljni namen ter vrednote vključenosti in opolnomočenja.

Obiščite www.se.com/si/sl/.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
hramba podatkov

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več