Telefoni
23.12.2009 09:05
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Acer naj bi pripravljal Qualcomm BREW mobilnik

Acer želi v letu 2010 konkurenci še bolj povzročati sive lase.
Acer želi v letu 2010 konkurenci še bolj povzročati sive lase.

Vsa računalniška podjetja kakopak stremijo k čim večjim tržnim deležem in čim višjimi prihodki. Povečati svoje prihodke je možno tudi s prihodom na trg mobilne telefonije in tega se zaveda tudi podjetje Acer, ki je začelo na trg pošiljati precej kakovostne mobilnike. Tako bodo tudi prihodnje leto postregli z novitetami in ena izmed njih bo po nekaterih informacijah njihov nov pametni mobilnik, temelječ na operacijskem sistemu Qualcomm BREW.

Poleg omenjenega mobilnika naj bi po nekaterih špekulacijah Acer v letu 2010 na trg poslal še od 8-10 drugih napravic, od katerih naj bi jih nekaj temeljilo na operacijskem sistemu Android, druge pa na konkurenčnemu sistemu Windows Mobile. O kakšnih natančnejših informacijah zaenkrat ni ne duha ne sluha.

S prihodom novih napravic želi Acer vzpodbuditi čim večje zanimanje mobilnih operaterjev širom po svetu in biti še resnejši konkurentom kot so HTC, Apple, Nokia, LG, Samsung in ostali. Konkurenca na področju mobilnikov je vse prej kot majhna, zato bodo morali pri Acerju dati vse od sebe, da bodo imeli bolj opazen tržni delež uporabnikov.


Prijavi napako v članku