Računalništvo, telefonija
18.06.2012 12:42

Deli z drugimi:

Share

A4 naprava z zmogljivostmi naprave A3

MP C305SP/SPF zagotavlja barvno tiskanje, skeniranje in kopiranje. Torej vse, kar prava pisarna potrebuje. Poleg izredne hitrosti se lahko MP C305SP/SPF pohvali tudi z enostavno uporabo, in sicer preko nagibnega 4,3-palčnega barvnega zaslona na dotik...
RICOH Aficio MP C305SP/SPF
RICOH Aficio MP C305SP/SPF

Ricohova nova generacija tiskalnikov vključuje tudi nove krmilnike GWNX, ki so vzdržljivejši, varnejši in uporabniku prijaznejši. Preprosta oblika naprave, kot je MP C305SP/ F, v primerjavi s podobnimi večfunkcijskimi napravami zavzame precej manj prostora. Na novo zasnovan prilagodljiv 4,3-palčni barvni zaslon na dotik lahko prilagodite z vstavitvijo logotipa podjetja ali ikonami po vaših željah. Prav tako lahko registrirate druge aplikacije, za prikaz na velikem zaslonu pa skrbijo velike in jasno vidne tipke, ki jih lahko uporabljate za enostaven vnos e-pošte ali naslovnih map na krmilni plošči.

Izredna produktivnost

S kratkim časom ogrevanja (23 sek.) in z visoko hitrostjo tiskanja (30str./min.) lahko pospeši vaše delo. S pladnjem za dodatni papir MP C305SP/F omogoča redkejše polnjenje papirja, kar pomeni manj porabljenega časa za servisiranje. Poleg tega gre za prvo A4 večnamensko napravo namiznega modela, ki liste iz enega pladnja pri tisku lahko loči na bolj in manj pomembne. Faks dokumenti se bodo tako znašli ločeno od ostalih dokumentov, ki ste jih poslali v tisk.

Zmogljivost skeniranja vključuje barvno skeniranje in skeniranje v e-pošto, različne mape ali USB naprave. Za skladnost postopkov lahko uporabite enostavno funkcijo Scan to PDF, ki bo poskrbela, da bodo vaši skenirani dokumenti poenoteni in univerzalni za vse računalnike. S funkcijo pomanjšaj-povečaj pa enostavno prilagodimo skeniran dokument želeni velikosti papirja.

Zasnovana tako, da vam olajša delovni proces

USB/SD reža omogoča enostavno tiskanje PDF, JPEG in TIFF datotek. Z večnamensko napravo lahko preko barvnega skeniranja skenirate na elektronsko pošto, FTP, SMB, NCP, USB / SD ali URL naslove. Okrepljeni notranji krmilnik vam omogoča razdelitev kvot za vsakega uporabnika ali celotno skupino uporabnikov, ki upravljajo s stroški delovanja naprave. Krmilnik ima tudi okolju prijazen zaslon, ki prikazuje zgodovino nastavitev tiskanja in kopiranja za učnikovitejšo uporabo. Vse naprave so na najvišji ravni varnosti, saj podpirajo najnovejšo tehnologijo in funkcije s tega področja.

Več na www.vibor.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vibor d.o.o. zastopnik za RICOH v Sloveniji in ukinja NASHUATEC

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku