Računalništvo, telefonija
24.01.2012 17:21

Deli z drugimi:

Share

Konica Minolta je ponovno osvojila nagrado!

Že drugo leto zapored, je Konica Minolta osvojila prestižno in zelo zaželjeno nagrado "A3 MFP Line of the Year", ki jo podeljuje Buyers Laboratory Inc(BLI), vodilni globalni neodvisno laboratorij za testiranje produktov in rešitev informacijske tehnologije.
Konica Minolta je ponovno osvojila nagrado!
Konica Minolta je ponovno osvojila nagrado!

Že drugo leto zapored, je Konica Minolta osvojila prestižno in zelo zaželjeno nagrado “A3 MFP Line of the Year“, ki jo podeljuje Buyers Laboratory Inc(BLI), vodilni globalni neodvisno laboratorij za testiranje produktov in rešitev informacijske tehnologije. Enkrat na leto BLI izda posebno priznanje proizvajalcem, katerih produkti so se na testiranjih izkazali kot najboljši.

“Osvojitev nagrade A3 MFP Line of the Year že drugo leto zapored daje vsem našim strankam zaupanje, da so z uporabo visoko kakovostnih izdelkov Konica Minolta na samem vrhu sodobne informacijske tehnologije, ter da uporabljajo produkte in rešitve, ki omogočajo maksimalen izkoristek ob minimalnem skupnem strošku lastništva. Z izjemnimi rezultati na ključnih področjih je postalo jasno, da je Konica Minolta znamka, ki jo bodo v letu 2012 drugi ponudniki poizkusili premagati. Ponosni smo da nam je BLI ponovno namenil tako visoko priznanje, kar samo potrjuje našo vodilno vlogo na Slovenskem trgu. Prav tako čestitamo vsem našim kupcem za pravo odločitev, saj so se odločili za zmagovalce.”, pravi Boštjan Kavčnik, direktor prodaje Konice Minolte Slovenija.

George Mikolay, višji urednik za testiranje A3 večfunkcijskih (MFP) naprav pri BLI pravi: “Konica Minolta linija A3 sistemov še naprej pušča močan in navdušujoč vtis, vključno s 14 individualnimi zmagovalci nagrade A3 Pick, kar je več kot je osvojil kateri koli drugi proizvajalec MFP aparatov. Med vsemi 14 A3 Pick zmagovalci ni prišlo do ene same okvare. Edini posegi so bili za redno načrtovano preventivno vzdrževanje. Ko se vzamejo v ozir vsi proizvajalci A3 MFP naprav, je Konica Minolta s svojo linijo A3 MFP aparatov nedvomno zmagovalec, saj ponuja daleč najbolj zanesljive aparate med vsemi proizvajalci.

Konica Minolta si je prislužila 6 posamičnih nagrad A3 Pick za linijo barvnih A3 MFP aparatov hitrosti od 22 do 65 A4 strani na minuto. Za razliko od večine konkurence, Konica Minolta aparati ohranijo zelo dobro in dosledno kvaliteto odtisa od začetka do konca tudi pri tisku večjih naklad. Poleg tega so vsi zmagovalci A3 Pick Konice Minolte prejel visoke ocene za reprodukcijo poslovne grafike in fotografij. Za grafično bolj zahtevna okolja pa je za vse aparate od hitrosti 28 strani na minuto in več na voljo EFI Fiery krmilnik.

Kot pri barvnih, je Konica Minolta enako močna tudi v segmentu črno-belih A3 MFP aparatov, kjer je osvojila kar 8 individualnih nagrad A3 Pick, in sicer za aparate hitrosti od 22 do 75 strani na minuto. Skupna lastnost večini teh A3 Pick zmagovalcem je izjemna hitrost skeniranja in izjemno upravljanje z različnimi velikostmi in tipi papirja. Možnost modularne sestave različnih elementov zaključnih funkcij omogoča uporabnikom, da aparat enostavno nadgrajujejo tako, kot se razvijajo njihove potrebe.

Predstavniki A3 Pick nagrad in tako nagrade A3 MFP Line of the Year so barvni A3 MFP aparati bizhub C220, bizhub C280, bizhub C360, bizhub C452, bizhub C552/C552DS in bizhub C652/C652DS, ter črno-beli A3 MFP aparati bizhub 652, bizhub 552, bizhub 423, bizhub 363, bizhub 283, bizhub 223, bizhub 601 in bizhub 751.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku