Igre
21.07.2021 08:51
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

A Plague Tale: Requiem – novo potovanje skozi deželo preplavljeno s podganami

A Plague Tale: Requiem je nadaljevanje zgodbe Amicie in njenega brata Hugota, ki sta po koncu prvega dela postala starejša in modrejša.
A Plague Tale: Requiem je nadaljevanje zgodbe Amicie in njenega brata Hugota, ki sta po koncu prvega dela postala starejša in modrejša.

Podganja druščina se je vrnila! Razvojni studio Asobo Studio je med dogodkom Bethesda Showcase predstavil nadaljevanje kritično dobre sprejete igre A Plague Tale. Presenetili so nas z novim napovednikom, ki nazorno prikazuje, kaj nas čaka v novi groteskni grozljivki – kopica umorov, lepe plaže in seveda podgane.

A Plague Tale: Requiem je nadaljevanje zgodbe Amicie in njenega brata Hugota, ki sta po koncu prvega dela postala starejša in modrejša. Potuhnjeno se bosta morala prebiti skozi deželo preplavljeno s podganami, hkrati pa se izogibati pastem mračnega sveta in inkvizicijskih vojakov.

A Plague Tale: Requiem prihaja za osebne računalnike in Xbox Game Pass v letu 2022.

Vas zanima več iz te teme?
Steam igre napovedi iger

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

Endava

, ,