Strojna oprema
03.04.2006 14:26

Deli z drugimi:

Share

Velikoformatni tiskalnik Xerox 6024


Xerox 6024

Xerox predstavlja nov velikoformatni tiskalnik Xerox 6024 z vsestransko uporabnimi funkcijami – ekonomičen, hiter in zmogljiv črno-bel tiskalnik za fotokopirnice, arhitekte in konstruktorje.

Xerox je svojo novo velikoformatno rešitev, črno-bel tiskalnik in kopirni stroj v eni napravi prvič predstavil v ZDA. Xerox 6024 je eden izmed najhitrejših v svojem razredu in je namenjen tiskanju načrtov, topografskih zemljevidov ter mehanskih in arhitekturnih skic. Idealen je za uporabnike, ki se odločajo za prehod iz analognega v digitalno tiskanje in za tiste, ki se z velikoformatnim tiskanjem srečujejo prvič. Velikoformatni dokumenti se navadno raztezajo do 61 cm v širino.

”Xerox je pomemben igralec na trgu monokromatskih digitalnih velikoformatnih rešitev zaradi velikega števila nameščenih naprav,” je povedal Tim Greene, direktor raziskovalne skupine Info Trends, vodilnega neodvisnega raziskovalnega podjetja za področje velikoformatnih tiskalnikov. ”Ponudba je sedaj zaokrožena za uporabnike v majhnih, srednjih in velikih tehničnih podjetjih, za njihove lastne potrebe, kot tudi za namen produciranja proti plačilu.”

Po besedah podjetja InfoTrends predstavlja nižji cenovni razred velikoformatnih digitalnih tiskalnikov najhitreje rastoč segment na področju velikoformatnih tiskalnikov.

”Digitalni velikoformatni tiskalniki postajajo vedno enostavnejši za uporabo, manjši ter bolj ekonomični,” je povedala Quincy Allen, predsednica Xerox Production System Group. ”Fleksibilnost Xerox-ovega 6024 tiskalnika omogoča fotokopirnicam in podjetjem izkoriščanje vseh prednosti velikoformatnih rešitev z minimalnimi finančnimi investicijami in uporabo prostora.”

Dve konfiguraciji prinašata hitrost in fleksibilnost
Tiskalnik Xerox 6024 je na voljo v dveh različicah: sam tiskalnik ter opcija tiskalnika in kopirnega aparata v eni napravi z možnostjo mrežnega včitavanja.

Sam tiskalnik je edini tovrsten model v nizkocenovnem razredu velikoformatnih tiskalnikov; konkurenti ponujajo tiskalnik in čitalnik v eni napravi, ne glede na potrebe uporabnika.

Model s tiskalnikom in fotokopirnim strojem v eni napravi ima najhitrejši čitalnik v svojem razredu in tako včitava z ločljivostjo 600 x 600 dpi in hitrostjo 8 cm na sekundo. Mrežno včitavanje je omogočeno v enem samem koraku, kar predstavlja veliko prednost pred konkurenti. Cena velikoformatnega tiskalnika Xerox 6024 se giblje od 3.228.000,00 SIT naprej (od 13.470,20 € naprej), odvisno od posameznega modela.

Nekaj prednosti velikoformatnega tiskalnika Xerox 6024:
* hitrost – ena najhitrejših naprav v nizkocenovnem razredu črno-belih velikoformatnih tiskalnikov – tiskalnik je sposoben tiskanja kar štirih dokumentov formata D v minuti
* kvaliteta slike – ločljivost tiskanja je 600*600 dpi
* fleksibilnost – Xerox 6024 je manjši od svojih konkurentov in zasede manj prostora. Ker dokumenti izhajajo iz tiskalnika na sprednji strani, ga lahko postavite ob zid, pri čemer dodatno prihranite delovni prostor. Zaslonček, občutljiv na dotik, omogoča lažjo uporabo vsem uporabnikom.
* integracija delovnega toka – vgrajen kontroler, procesor, ki namesti datoteke in jih prenaša v tiskalnik pomaga pri standardiziranju delovanja tiskalnika, kar zmanjšuje stroške in izboljšuje produktivnost.

Poleg Xeroxa 6024, Xerox trenutno ponuja uporabnikom še štiri druge velikoformatne rešitve: Xerox 510 in 721 tiskalniška sistema ter Xerox 6030 in 6050 velikoformatna sistema.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več