Računalništvo, telefonija
11.11.2015 14:01

Deli z drugimi:

Share

Velikost je čudovita

Velikost je čudovita
Velikost je čudovita

Življenje s hitrim tempom je izziv za vsako napravo. Prav zato je Big Boy pravi odgovor za tiste, ki uživajo v izobilju energije in brezskrbnosti.

Big Boy je prenosni polnilnik za mobilne telefone z zmogljivostjo 10.400 mAh in tehnologijo, ki se z učinkovitostjo praznjenja celic uvršča med tiste, z daljšo življenjsko dobo. Big Boy je velik, hiter, zanesljiv in cenovno dostopen – zgolj 19,99 evrov. Udobje, ki ni daleč od dosega.

Big Boy se lahko povsem napolni že v šestih urah, saj za svoje delovanje uporablja vodilno tehnologijo 2A, ki omogoča visoko hitrost polnjena. Popolnoma napolnjen Big Boy lahko kar štirikrat napolni Coolpad Porto (1800mAh), trikrat Coolpad Modeno (2500mAh) in dvakrat tablični računalnik (4490mAh). Big Boy seveda deluje tudi z napravami drugih znamk, na primer tablicami, fotoaparati in drugimi napravami.

Big Boy je močan, zato ga lahko delite tudi s prijatelji in družino. Ima 2 USB vhoda, ki omogočata hkratno polnjenje dveh naprav, naprimer pametnega telefona in tablice. Med polnenjem naprav pa se Big Boy lahko polni tudi sam, kar je idealno za potovanja.

Zunanjost polnilnika je v celoti izdelana iz posebnega aluminija, izdelanega s pomočjo CNC obdelave, ki omogoča veliko natančnost pri izdelavi. Slok dizajn in ovalna oblika polnilnika omogočata dobro oprijemljivost in udobno prenašanje. Na voljo je v srebrni in šampanjec barvi.

Big Boy uporablja deset različnih vrst zaščit: toplotno zaščito, zaščito pred preveliko napetostjo, zaščito pred prevelikim tokom, zaščito pred preveliko močjo, zaščito pred preveliko polnostjo baterije, zaščito pred kratkim stikom, zaščito pred samodejno izpraznitvijo, samodejno zaznavanje obremenitve, nadtokovno zaščito in ESD zaščito.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več