Telefoni
03.11.2014 09:07

Deli z drugimi:

Share

Mobilniki HTC s 40 odstotkov hitrejšim polnjenjem!

S polnilcem Rapid Charger 2.0 bomo lahko v 15 minutah povsem izpraznjen mobilnik HTC napolnili do te mere, da ga bomo lahko uporabljali za cel delavnik.
S polnilcem Rapid Charger 2.0 bomo lahko v 15 minutah povsem izpraznjen mobilnik HTC napolnili do te mere, da ga bomo lahko uporabljali za cel delavnik.

Uporabniki pametnih mobilnih telefonov dobro vemo, da avtonomija delovanja postaja vse večja težava, saj ta zaradi neprestane uporabe le redkokdaj preseže en dan. Ker pa uporabnikom mobilnikov pogosto primanjkuje tudi časa za polnjenje mobilne naprave, so pri podjetju HTC postregli z rešitvijo, ki je požela pozitivne kritike z vseh strani. Tu namreč gre za inovativni polnilec Turbo Charger, ki je združljiv s standardom Qualcomm Quick Charge 2.0 in omogoča do 40 odstotkov hitrejše polnjene baterije mobilnega telefona od konkurenčnih rešitev.

Superhitri polnilec HTC Rapid Charger 2.0 je združljiv z mobilniki HTC višjega cenovnega razreda, kot so HTC One (M8), HTC One (M8) Harman Kardon Edition, HTC One (E8), HTC One Remix in HTC Desire EYE. Z novincem bodo lahko uporabniki pametnega mobilnega telefona HTC povsem izpraznjeno baterijo v 15 minutah napolnili do te mere, da bodo lahko napravo uporabljali za cel delavnik oziroma za do osem ur. Skrivnost hitrega polnjenja je v začetni večji električni moči, ki znaša kar 60 vatov, kar posledično pomeni, da polnilec polni kar 75 odstotkov hitreje v primerjavi z običajnimi polnilci. Hitro polnjenje je seveda zagotovljeno le pri pametnih mobilnih telefonih združljivih s tehnologijo Qualcomm Quick Charge 2.0, pri preostalih napravah pa polnjenje poteka pri moči 15 vatov.

Podjetje HTC žal ni razkrilo, kdaj bo superhitri polnilec Rapid Charger 2.0 naprodaj v prosti prodaji. Poznavalci ocenjujejo, da bi se to lahko zgodilo še pred koncem letošnjega leta.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več