Strojna oprema
04.07.2005 20:17

Deli z drugimi:

Share

Olympus C-315 ZOOM


Olympus C-315

Kamera C-315 ZOOM je zasnovana z namenom izdelati digitalno kamero, s pomočjo katere bo svet digitalne fotografije dostopen in privlačen tudi za ambiciozne začetnike. Predhodni izjemno uspešni, uporabniku prijazni in kakovostni model so pri Olympusu nadgradili z dodatno prednostjo – ločljivostjo 5,1 milijonov slikovnih točk. Tako imajo fotografi večjo svobodo pri ustvarjanju, možno je tiskanje večjih formatov in obrezovanje slike brez kakršnekoli izgube na kakovosti. Večja ločljivost v kombinaciji s svetlim objektivom z 2,8x optičnim zoomom za odlične posnetke oddaljenih objektov in pet tematskih programov zagotavljajo priročnost in prilagodljivost. Ob tem pa C-315 ZOOM ponuja tudi način super makro za uspešne posnetke iz neposredne bližine na oddaljenosti 2 cm!


Še “zadnja plat”.

Za tiste, ki si želijo še večjo raznovrstnost, pa smo dodali tudi funkcijo za snemanje filmov. Rezultate si lahko nato ogledate in ocenite na vgrajenem 4,6-cm zaslonu LCD. Kot je tudi pričakovati od modela, ki obljublja združitev prijaznosti do uporabnika in enostavnosti, kamera C-315 ZOOM podpira standard PictBridge, kar pomeni, da osebnega računalnika za tiskanje slik sploh ne potrebujete – kamero priključite direktno na kompatibilni tiskalnik, na primer Olympus P-10, in že lahko tiskate lepe fotografije. Druga možnost za enostavno tiskanje z enim pritiskom na tipko pa je tiskanje na tiskalnikih z vgrajenim sistemom tiskanja ImageLink. Slike se shranjujejo na kartico tipa XD (priložena je 16-MB kartica).

Kamero Olympus C-315 ZOOM priporočajo začetnikom na področju digitalne fotografije, nad njo bodo pa navdušeni tudi tisti, ki si želijo za svoj denar dobiti kar največ, vključno z nadpovprečno ločljivostjo. Kamera bo na tržišču konec julija s ceno 56.000 SIT.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640