Triki in nasveti
14.02.2014 10:34
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Želite izvedeti, kdaj je pravi čas za poroko? Posvetujte se s Facebookom!

Programerji ameriškega spletnega portala Time so za uporabnike Facebooka pripravili nadvse zanimivo aplikacijo, ki vam prikaže, kdaj je najboljši čas za vstop v zakonski stan.
Aplikacija ameriškega spletnega portala Time za izračun najboljšega časa za vstop v zakonski stan je bolj kot ne namenjena zabavi!
Aplikacija ameriškega spletnega portala Time za izračun najboljšega časa za vstop v zakonski stan je bolj kot ne namenjena zabavi!

Priljubljeno družbeno omrežje Facebook je 4. februarja letos praznovalo že deset let obstoja na svetovnem spletu. Čeprav postaja za uporabnike vse bolj dolgočasno, mrtvo in neuporabno, ga trenutno še vedno uporablja dobra milijarda ljudi širom sveta. Ker ima vsak uporabnik Facebooka že na stotine takšnih in drugačnih prijateljev, so programerji ameriškega spletnega portala Time zanje pripravili nadvse zanimivo aplikacijo, ki vam prikaže, kdaj je najboljši čas za vstop v zakonski stan.

Aplikacija ameriškega spletnega portala Time za izračun najboljšega časa za vstop v zakonski stan je dosegljiva na spletnem naslovu http://bit.ly/po-ro-ka. Novost najprej analizira vaš profil in profil vaših prijateljev s poudarkom na tistih, ki so že poročeni. Namenski algoritem nato izračuna primerno starost za poroko, pri tem pa upošteva le tiste podatke, ki naj bi bili verodostojni oziroma potrjeni, saj pravo letnico poroke namreč vpiše le četrtina uporabnikov Facebooka. Pri tem velja opozoriti, da je aplikacija ameriškega spletnega portala Time bolj kot ne namenjena zabavi in je ne smete jemati smrtno resno.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več