Računalništvo, telefonija
23.11.2013 07:34
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Microsoft z vsemi topovi nad podjetje Google!

Microsoft je s postavitvijo spletne trgovine Scroogled in pričetkom prodaje raznovrstnih reklamnih izdelkov proti podjetju Google pričel agresivno tržno vojno. Kupcem so na boljo različni predmeti s sporočili proti storitvam podjetja Google, kot so na primer skodelice, kape, kratke majice in podobno.
Microsoft uporabnike svetovnega spleta na vse načine poskuša prepričati, da storitve podjetja Google ogrožajo njihovo zasebnost.
Microsoft uporabnike svetovnega spleta na vse načine poskuša prepričati, da storitve podjetja Google ogrožajo njihovo zasebnost.

Uporabniki svetovnega spleta smo se nekako že sprijaznili s tem, da moramo za kakovostne spletne storitve žrtvovati del zasebnosti. Pri podjetju Google pa pogosto s posegom v zasebnost gredo predaleč, saj ti lahko brez naše vednosti in privolitve uporabljajo naše osebne podatke za namene spletnega oglaševanja. Ker se kuje železo, dokler je vroče, je Microsoft s postavitvijo spletne trgovine Scroogled proti podjetju Google pričel agresivno tržno vojno.

Na spletni strani Scroogled, ki je dosegljiva na spletnem naslovu http://bit.ly/Google-MS, lahko kupimo različne predmete s sporočili proti storitvam podjetja Google, kot so na primer skodelice, kape, kratke majice in podobno. Na njih najdemo nekoliko spremenjen Googlov logotip in napise v angleškem jeziku, kot so »Opazujemo te«, »Mi krademo vaše podatke«, »Vstopite v naš spletni prostor« in še mnogo več. Microsoft z agresivno marketinško akcijo seveda računa na to, da bo na svojo stran pridobil številne uporabnike Googlovih storitev.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več