Računalništvo, telefonija
04.03.2005 13:43
Posodobljeno 20 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tri nove Nokie

Nokia je predstavila tri nove telefone, ki dopolnjujejo izbor mobilnikov srednjega razreda, ki so glasovno orientirani, ponujajo pa tudi bogato izbiro številnih funkcij in storitev. Zvezda predstavitve je Nokia 6230i, naslednik ene najbolj prodajanih modelov prejšnjega leta, ki je obogaten še z vgrajeno digitalno kamero z ločljivostjo več kot milijon točk in podpira funkcijo ‘pritisni in govori’.

Vsestranska Nokia 6230i premore kvaliteten zaslon z ločljivostjo 208*208 točk, ki je idealen za delo z bogatimi multimedijskimi vsebinami. Vgrajena digitalna kamera ponuja ločljivost 1,3 milijona pik in 3-kratni digitalni zoom, video snemalnik pa omogoča snemanje videa do dolžine ene ure, ki se shranjuje na pomnilniško kartico MMC, ki je priložena prodajnemu paketu. Ljubiteljem glasbe ponuja Nokia 6230i vgrajen glasbeni predvajalnik, ki podpira različne digitalne formate, med njimi tudi MP3, M4A in AAC, kar uporabniku omogoča, da iz združljivega osebnega računalnika naloži priljubljene melodije v telefon. Funkcija ‘pritisni in govori’ omogoči lastniku mobilnika Nokia 6230i, da se s pritiskom na tipko enostavno poveže s posameznikom ali skupino uporabnikov prek tehnologije GPRS.


Nokia 6021

Nova Nokia 6021 je opremljena s številnimi sodobnimi tehnologija, ki so uporabne pri delu ali v prostem času. S praktično obliko je Nokia 6021 primerna za vsakdanjo uporabo. Telefon podpira tudi brezžično tehnologijo Bluetooth.

Oba nova mobilnika, Nokio 6230i in Nokio 6021, je mogoče enostavno povezati z združljivim osebnim računalnikom in tako priročno sinhronizirati podatke, imenik in koledar. Brezžična tehnologija Bluetooth, ki jo podpirata oba modela, pa omogoča tudi brezžično povezavo s številnimi dodatki, kot so slušalke in avtomobilska oprema.


Nokia 6030

Nokia 6030 zadovoljuje vse osnovne komunikacijske potrebe uporabnika za zelo ugodno ceno. Prodajna cena bo znašala okoli 150 evrov. Zanesljiva Nokia 6030 podpira številke funkcije za uporabo sporočil in ponuja zelo ergonomsko obliko. Barvni zaslon omogoča večpredstavnostna sporočila, vgrajen radio ponuja obilo zabave, zanimiva ozadja in toni zvonjenja pa ponujajo še možnost prilagoditve osebnemu stilu.

S predstavljeno trojico Nokia potrjuje predanost čim širši ponudbi najrazličnejših proizvodov, ki zadovoljujejo številne individualne potrebe in želje posameznih uporabnikov. Nokia 6230i in Nokia 6021 bosta na voljo v drugem četrtletju letošnjega leta, Nokia 6030 pa prihaja v tretjem četrtletju.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več