Računalništvo, telefonija
04.11.2013 10:40
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Z najmanjšo HD Micro Dome kamero diskretnost zagotovljena

Diskretna in zmogljiva 1 megapiksel (MP) in 2 MP HD Micro Dome kamera poenostavi prehod iz analognega v digitalni svet video nadzornih sistemov tako za domačo kot poslovno in uporabo.
Avigilon HD Micro Dome kamera v velikosti golf žogice
Avigilon HD Micro Dome kamera v velikosti golf žogice

Trgovine, hoteli, pisarne in restavracije največkrat povprašujejo po diskretnih kamerah, ki bi zagotavljale sliko v visoki HD ločljivosti (1920×1080). Do danes so morali izbirati ali bodo imeli diskretne kamere ali pa kamere v visoki HD ločljivosti. Z novo Avigilon HD Micro Dome kamero imate oboje za ceno, ki omogoča ugoden prehod iz analognih kamer na digitalne kamere.

Kamero v velikosti golf žogice omogoča patentiran »pametni kabel« v katerem se nahaja inteligenca kamere. Kamera skupaj s pametnim kablom tehta zgolj 70g.

Avigilon HD Micro Dome kamera ima vidni kot 86 stopinj in lahko prikazuje 30 slik/sekundo. Ohišje, ki ustreza standardu IP66 nam omogoča, da lahko kamero namestimo tako zunaj kot v notranjih prostorih. Kamera snema v H.264 formatu in je ONVIF kompatibilna ter omogoča PoE napajanje. Za uporabo vseh funkcij kamere priporočamo uporabo Avigilon Control Center Server 5.0 snemalni program.

Za ogled testnega posnetka kliknite na: Avigilon HD Micro Dome posnetek. Za ogled posnetka si je potrebno predhodno namestiti program: Avigilon Control Center Player 5.0

Za več informacij o razpoložljivosti izdelka se obrnite na: HSI d.o.o.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HSI D.O.O.
Za več informacij so vam na voljo pri HSI D.O.O.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HSI D.O.O.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,