Digitalizacija
21.03.2013 11:58

Deli z drugimi:

Share

Tablice vendarle ne morejo zamenjati vsega

Tablični računalnik lahko zamenja marsikatero opravilo, vendar pa nekatere stvari še vedno ostajajo takšne kot so bile nekoč.
Tablični računalnik lahko zamenja marsikatero opravilo, vendar pa nekatere stvari še vedno ostajajo takšne kot so bile nekoč.

Da je na področju oglaševanja sodobno tehnologijo moč združiti z nekaterimi stvarmi, ki jih uporabljamo že stoletja, je dokazala francoska reklama Le Trèfle – Emma. Precej inovativna reklama za toaletni papir nam na precej nazoren način predstavi, kako nam je pravzaprav sodobna tehnologija zlezla pod kožo – vsaj za enkrat.


Tablični računalniki so naprave, ki lahko zamenjajo veliko število stvari, kot so npr. knjige, križanke, beležke, računalniki, učbeniki, itd. Toaletni papir je pri tem verjetno ena izmed redkih zadev, ki je vse do danes ostala nedotaknjena in ne zamenljiva s sodobno tehnologijo.TV reklama prikazuje sodobno družino, v kateri tehnologijo daje v ospredje predvsem oče. Ta skuša na vse načine ženi in hčerki vsiljevati alternativo (tablico) za vse mogoče stvari, vse dokler ne pride do vsem dobro znanega opravila. Takrat zamenjavo najde žena.

Oglaševalska agencija je pri tem spretno izkoristila tudi vsa družbena omrežja, sam oglas pa si je na YouTube-u zgolj v enem tednu ogledalo že več kot 300.000 uporabnikov. Odlično reklamo si lahko ogledate v nadaljevanju, več zabavnih vsebin s področja digitalnega marketinga pa najdete tukaj.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več