Računalništvo, telefonija
14.03.2013 12:53

Deli z drugimi:

Share

Sony VAIO Serija Z – prenosnik, ki ni za vsakega

Ste najbolj zahteven uporabnik, kar jih obstaja. Ste veliko na poti in od računalnika zahtevate največjo mero hitrosti, zanesljivosti in hkrati majhno maso in mere. Potem ste idealen kupec sistema Sony VAIO Z, ki je za vas narejen na Japonskem. Veliko tehnike in veliko hitrosti v majhni in kakovosti škatli, ki je narejena tudi z materialov, ki so uporabljeni v letalski tehnologiji.
lahko in lepo ohišje
lahko in lepo ohišje

Ponosno vam predstavljamo model notesnika Vaio iz serije SV-Z, ki je še lažji, tanjši, lepši in hitrejši od predhodnika! Procesor Intel Core i7 tretje generacije v prenosniku VAIO Z poskrbi, da je računalnik vedno pripravljen na delo. Tudi za najzahtevnejše! Vgrajen pogon SSD omogoča tudi do 4x hitrejše delovanje računalnika. Karbonsko ohišje pa naredi računalnik peresno lahek in uporaben tudi na poti. Teža računalnika je manj kot 1,2kg. Torej je VAIO Z hkrati zmogljiv kot raketa in lahek kot pero.

Posebnost, ki se najde samo pri računalnikih višjega razreda je sledeča: Dodatna baterija za VAIO serije Z omogoča tudi do 14 ur delovanja. Modul GSM HSDPA WWAN pa poskrbi za dostop do spleta kjerkoli in kadarkoli.


Potrebno pa je omeniti seveda tudi svetovno posebnost. Priložena razširitvena postaja vašemu računalniku VAIO omogoči povsem nove dimenzije. Vgrajena visokozmogljiva grafična kartica in dodaten izhod HDMI omogočata prikaz slike na več zaslonih hkrati. Prvi prenosnik družine VAIO, ki lahko sliko prikazuje na do 3 zunanjih monitorjih hkrati je ravno Sony VAIO Serija Z.


Da pa od hvalospevov in naštevanja tehničnih specifikacij preidemo še k najmanj sladkem delu opisa, to je namreč cena. Zmogljivejše opremljen SONY VAIO SV-Z13C09E/X ima sicer ubijalsko hiter i7 procesor, 8 GB spomina in kar 512 GB SSD diska, a žal se maksimalna opremljenost pokaže tudi pri ceni, ki za močnejši model znaša 2699 EUR z DDV.


Japonska kakovost, ki si jo bo želel marsikdo, privoščil pa verjetno lahko malokdo. Sony VAIO Z. Za vas le najboljše oziroma odličen izdelek, ki prekaša Intel Ultrabook standarde, ampak je zaradi visoke cene žal namenjen le manjšinam. V Sloveniji si ga lahko ogledate v Sony Center Ljubljana ali pri www.NOTESNIKI.si v Mariboru.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več