Računalništvo, telefonija
30.11.2012 15:27
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Koristna praznična darila: Ionizator in ionex-zobna-ščetka

Izjemen praznični popust za bralce Računalniških novic.
Koristna praznična darila ter izjemen popust za bralce Računalniških novic.
Koristna praznična darila ter izjemen popust za bralce Računalniških novic.

Te dni vsi razmišljamo, kaj koristnega podariti najbližjim v teh prazničnih dneh, zato vam ponujamo odgovor: podarite jim zdravje v obliki ionizatorja IONEX, slovenskega proizvoda, ki bo varoval njihova pljuča pred podmikrometrskimi kancerogenimi delci saj in izpušnih plinov, pa tudi pred bakterijami, virusi, iztrebki pršic, cigaretnim dimom, prahom itd, saj jih bodo negativni ioni iz ionizatorja zagotovo 100% odstranili iz zraka.

V sončnem žarku ne bo več lebdečih delcev in svojci vam bodo hvaležni. To vam lahko zagotovijo samo negativni ioni iz ogljikove ščetke, kajti noben filter na svetu ni sposoben zadržati teh delcev. Ker vemo, da negativne ione uničujejo TV ekrani, računalniki, luči, sintetični materiali, je ionizator nujen v vsakem prostoru, ali pa ga prenašamo.

Če pa je kdo alergik, astmatik ali hipertonik, naj vdihava negativne ione neposredno pri ogljikovi ščetki, ki poleg negativnih ionov nikdar ne oddaja zdravju škodljivega ozona (kot uvoženi ionizatorji s kovinsko iglo), da si zagotovi zmanjšanje nadležnih simptomov.

Proizvajalec beleži tudi povratne informacije ozdravljenih bolnikov. Negativni ioni namreč nimajo nobenih stranskih učinkov, kot jih imajo zdravila, izboljšajo pa lastni obrambni mehanizem telesa in posledično tudi počutje in zdravje. Ionizator IONEX je popolnoma tih, nemoteč, lahko ga uporabljate tudi med spanjem, obenem pa je majhen, da ga lahko postavite na čim višje mesto v kuhinji in najmočnejši, saj oddaja primerjalno največjo količino negativnih ionov.

Kaj pa ionex – zobna – ščetka? S pomočjo polaritete vam bo brez zobne paste odstranila ves zobni kamen, tako ne boste potrebovali več čiščenja slednjega pri zobozdravniku. Prihranek je trikrat večji kot izdatek za ščetko. Polariteta se prične, ko ščetko zmočimo, jo položimo na zobe in se prižge lučka, zob začasno spremeni polariteto iz minus v plus, ker pa je obloga plus, se preseli na ščetko, saj se po načelu polarnosti plus in plus odbijata. Zadovoljni uporabniki zelo radi poklanjajo ionex-zobno-ščetko svojcem in prijateljem.

Naročite ju lahko na 014396980, 041 750367, http://ionizator.moja-kosarica.si, ionex19@gmail.com ali pridite na podjetje IONEX d.o.o., Slomškova 25, Ljubljana od 9. do 16.ure.


oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več