Računalništvo, telefonija
22.05.2011 10:16

Deli z drugimi:

Share

SAP in Microsoft stavita na tesnejšo integracijo in razvoj rešitev iz oblaka

Dodatna širitev partnerstva med družbama SAP in Microsoft, ki imata več tisoč skupnih strank, bo le-tem pomagala do bolj prilagodljivih IT-okolij in lažjega dela uporabnikov. Načrtovana dodatna integracija poslovne programske opreme SAP ter Microsoftovih tehnologij virtualizacije in računalništva v oblaku bo postregla z vrsto poslovnih inovacij ter k uporabniku usmerjenih aplikacij.
SAP in Microsoft stavita na tesnejšo integracijo in razvoj rešitev iz oblaka
SAP in Microsoft stavita na tesnejšo integracijo in razvoj rešitev iz oblaka

Razvijalci v okolju .NET bodo prejeli dostop do programske opreme SAP, kar jim bo omogočalo sočasen razvoj aplikacij za platformi obeh podjetij. Poslovna programska oprema prihodnosti bo močno izkoriščala tehnologiji virtualizacije in računalništva v oblaku ter podjetjem omogočila prilagodljivo poslovanje brez prekinitev.

Podjetji bosta poenostavili proces razvoja aplikacij, poenotili razvojno okolje in tako skrajšali razvojne cikle ter zmanjšali stroške. Ključne poslovne aplikacije bodo na ta način postale tudi bolj odprte in povezljive z drugimi sistemi in rešitvami. V prihodnjih letih lahko pričakujemo še tesnejšo povezavo ekosistemov SAP in Microsoft.

“Razširjeno sodelovanje gradi na partnerstvu Duet Enterprise, SAP in Microsoft pa si prizadevata, da bi razvijalci v okolju .NET lahko ustvarjali aplikacije, ki bodo delovale tako na SAP kot tudi Microsoft platformah. Prav medsebojna združljivost je ena ključnih prednosti, ki jih bodo nove rešitve ponudile strankam,” je povedal član uprave družbe SAP dr. Vishal Sikka.

Med prvimi rešitvami, ki bodo deležne novih nivojev združljivosti s sistemi SAP, bosta Microsoftov Visual Studio ter ogrodje .NET. Podjetji bosta povezovanje nadaljevali tudi na področju računalništva v oblaku ter povezovanjem platform Windows Azure in SAP NetWeaver. Slednje bo obema ponudnikoma programske opreme omogočilo ustvarjanje zasebnih in javnih oblakov ter poslovnih aplikacij in učinkovite poslovne modele prihodnosti.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Ecetera d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več