Paketi in akcije
31.03.2011 16:09
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Si.mail – nova storitev za e-pošto na mobilniku

Nova brezplačna storitev, ki deluje na tehnologiji potisne pošte
Si.mail je nova brezplačna storitev za Si.mobilove uporabnike, ki omogoča prejemanje in pošiljanje e-pošte prek telefona.
Si.mail je nova brezplačna storitev za Si.mobilove uporabnike, ki omogoča prejemanje in pošiljanje e-pošte prek telefona.

Si.mail je nova brezplačna storitev za Si.mobilove uporabnike, ki omogoča prejemanje in pošiljanje e-pošte prek telefona. Prenos podatkov ni vključen in se obračuna po ceniku ali pa je že zajet v enem izmed izbranih naročniških paketov ali opcij. Storitev deluje na tehnologiji potisne e-pošte (push e-mail), tako vsaka e-pošta prispe samodejno in so uporabniki o njej pravočasno obveščeni.

Storitev Si.mail lahko uporabljajo praktično vsi uporabniki Si.mobila, katerih mobilni aparati podpirajo Java™ (J2ME) ali pa imajo na mobilnem aparatu operacijski sistem Android. Vsi ostali, katerih aparat ni zmožen namestitve aplikacije Si.mail, pa lahko dostopajo preko internetnega brskalnika na mobilnem aparatu.

Storitev omogoča nastavitev do 10 e-poštnih računov. E-poštne predale si lahko uporabniki nastavijo v aplikaciji Si.mail (http://simail.simobil.net/siapp/) ali pa preko internetnega brskalnika svojega telefona na naslovu http://simail.simobil.net/siweb. Storitev podpira e-poštne račune Google Mail, Yahoo! Mail, Windows Live Hotmail, POP/IMAP in več tisoč drugih, vključno s slovenskimi ponudniki elektronske pošte.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več