Računalništvo, telefonija
20.02.2011 10:26
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vstopite v svoje virtualno službeno okolje kar z iPadom

Ste si kdaj želeli uporabljati iPad pri svojem delu? Analitična hiša Gartner ocenjuje, da je bilo v letu 2010 prodanih nekaj manj kot 20 milijonov tabličnih računalnikov, med katerimi je daleč najbolj priljubljen Applov iPad.
Vstopite v svoje virtualno službeno okolje kar z iPadom
Vstopite v svoje virtualno službeno okolje kar z iPadom

Pri procesu vpeljave Applovih izdelkov v podjetje se pogosto pojavljajo pomisleki, predvsem zato, ker so bile IT ekipe doslej navajene delati s popolnoma drugimi rešitvami. Zato se je treba tega lotiti premišljeno.

Pomembno je, da vodstvo jasno razume vse potrebe zaposlenih in s tem dejanske cilje vpeljave tabličnih računalnikov. Poleg tega je priporočljivo, da dobro razumejo prednosti, način delovanja in namen aplikacij, ki so tudi bistvo Applovih naprav.

Predvsem pa je treba poskrbeti, da bo vpeljava iPadov in iPhonov pomenila dodano vrednost za zaposlene (predvsem za tiste najbolj mobilne), ne pa dodatne težave zaradi morebitne nekompatibilnosti z obstoječimi korporativnimi rešitvami.

Priljubljene Applove naprave lahko uporabljajo tudi uporabniki upravljane pisarne Flip IT, ki lahko prek aplikacije Wyse PocketCloud do svojega delovnega okolja oz. svojega virtualnega namizja nemoteno in od kjerkoli dostopajo tudi z iPadom ali iPhonom.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Virtu d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Virtu d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

FlipIT_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Virtu d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več