Paketi in akcije
10.06.2010 09:38
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

JAR ekskluzivno na Mobilni TV in Planetu

Mobitel bo kot edini v Sloveniji prenašal tekme svetovnega prvenstva v nogometu na mobilnih telefonih. Pridobljene mobilne pravice ter storitev Mobilna TV bodo Mobitelovim uporabnikom omogočili, da dogajanje v JAR spremljajo na svojih mobilnikih skoraj kjerkoli, povsod, kjer je na voljo signal omrežja Mobitel 3,5 G. Slednji pokriva že skoraj 75 % prebivalstva Slovenije. Poleg mobilnih prenosov so na voljo tudi bogate in ekskluzivne vsebine na mobilnem portalu Planet.
Za vklop storitve je potrebno Mobitelovim uporabnikom le poslati SMS z vsebino VMS na številko 1918.
Za vklop storitve je potrebno Mobitelovim uporabnikom le poslati SMS z vsebino VMS na številko 1918.

Slovenski nogometni navdušenci bodo lahko svetovno nogometno prvenstvo v Južnoafriški republiki (JAR) ekskluzivno spremljali na svojih mobilnikih, saj je Mobitel pridobil pravice za predvajanje vseh tekem na mobilnih telefonih.

Poleg tega bodo na Mobitelovem mobilnem portalu Planet brezplačno na voljo tudi ekskluzivni video posnetki vrhuncev vseh 64 tekem svetovnega prvenstva ter sproti osveženi rezultati posameznih tekem.

Mobitelov mobilni multimedijski portal že sedaj prinaša vrsto aktualnih nogometnih vsebin. Uporabnikom nudi novice, v JAR pa je posebna poročevalska ekipa, ki dogajanje spremlja na samem prizorišču. Objavljen je tudi spored tekem, fotogalerija ter zanimivosti s svetovnega nogometnega prvenstva. Poleg tega pa tudi pregled dosedanjih svetovnih prvenstev v nogometu skupaj s statistiko, posebnosti letošnjega prvenstva, predstavitev največjih zvezdnikov, reprezentanc in stadionov ter seveda slovenske reprezentance in njene poti do velikega tekmovanja v Južnoafriški republiki. Obiskovalci mobilnega Planeta lahko glasujejo še za naj navijačico prvenstva »Miss SP« in si naložijo uradno mobilno igro prvenstva »FIFA World Cup South Africa«.

Do nogometnih vsebin Mobitelovi uporabniki dostopajo prek mobilnega Planeta, rubrike Šport/ Nogomet, za hitri dostop pa lahko na številko 1919 pošljejo sporočilo SMS, v katerega vpišejo P SP. Poleg tega se lahko naročijo tudi na prejemanje najnovejših novic prvenstva prek SMS-sporočil, tako da so vedno na tekočem z aktualnim dogajanjem, rezultati in goli. V ta namen na 1919 pošljejo SMS z vsebino +SPALARM.

Brskanje po mobilnem Planetu je za Mobitelove uporabnike v domačem omrežju brezplačno. Prav tako je brezplačen ogled video vsebin s svetovnega nogometnega prvenstva in prejem novic v obliki SMS-sporočil v Mobitelovem omrežju. Plačljiv je le SMS, s katerim se uporabnik naroči na prejemanje le-teh.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več