Telefoni
27.04.2010 15:42
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Fenomenalni Office za Windows Phone 7

Prenovljeni mobilni pisarniški paket Office za Windows Phone 7 preprosto navdušuje!
Prenovljeni mobilni pisarniški paket Office za Windows Phone 7 preprosto navdušuje!

Proti koncu letošnjega leta bodo na trg prispeli prvi pametni mobilni telefoni, ki bodo opremljeni z najnovejšim Microsoftovim mobilnim operacijskim sistemom Windows Phone 7. Ker bodo z njim vsaj na začetku lahko opremljeni le izjemno zmogljivi mobilniki višjega cenovnega razreda, ne preseneča, da je podjetje iz Redmonda za Windows Phone 7 pripravilo tudi nov mobilni pisarniški paket Office.

Novi mobilni pisarniški paket bo vseboval povsem prenovljen urejevalnik besedil Word, urejevalnik preglednic Excel in program za zapiske OneNote. In to še ni vse. Mobilni pisarniški paket bo namreč tesno povezan z lokalnim odjemalcem elektronskih sporočil, koledarjem in upravljavcem opravil, ki so del operacijskega sistema Windows Phone 7.

Neposredna povezava mobilnega operacijskega sistema Windows Phone 7 in pisarniškega paketa Office bo uporabnikom močno poenostavila in pohitrila celovito upravljanje z elektronskimi sporočili, koledarjem in opravili. Ker filmski posnetek pove več kot tisoč slik, si novo pridobitev mobilnega operacijskega sistema Windows Phone 7 le oglejte na naslovu http://www.youtube.com/watch?v=JHN0vNHyDlw.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Podjetje Prolon v Šmarju pri Jelšah je najbolj poznan s trgovino in poslovalnico Telekoma, a to še zdaleč ni njihov edini projekt. Že tri leta uspešno vodijo grafični studio ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10