Igre
17.04.2010 15:47

Deli z drugimi:

Share

Crysis 2 razvijalci grajajo ostale igre?

Pred nekaj dnevi je Richard Morgan, ki sodeluje pri pisanju scenarija za enoigralni način v igri Crysis 2, pokomentiral kako je Infinity Ward zašel s poti po izidu Call of Duty 4: Modern Warfare, saj je njegov naslednik bil občutno slabši, a tukaj se zgodba šele začne!
Crysis 2 razvijalci grajajo ostale igre?
Crysis 2 razvijalci grajajo ostale igre?

Richard Morgan je torej zadolžen za potek zgodbe v enoigralnem načinu, toda njegovo delo se ne konča tukaj. Le-ta je namreč pred dnevi grajal avtorje igre Call of Duty: Modern Warfare 2, med drugim pa je izjavil tudi nekaj sočnih izjav na račun Xbox ekskluzive Halo. Dve odlični igri, katere se lahko pohvalita z milijonsko prodajo in ne samo to – tudi ljudje so jih vzljubili.

Kakorkoli že sedaj se je ta pisec znesel tudi nad Sonyjevim naslovom Killzone 2. Ta je bil prvič prikazan na sejmu E3 v letu 2005 in za tisti čas je bilo neverjetno, da bi lahko katerakoli konzola prikazala takšno grafiko kot jo je Killzone. Tri leta pozneje je Killzone 2 končno prispel, njegova grafika pa je bila še boljša kot so nam jo obljubljali. A po prepričanjih Richarda Morgana se Killzone 2 niti približno ne more primerjati s tem kar ima za pokazati Crysis 2. Richard namreč pravi, da je videl lepšo grafiko ko je bil Crysis 2 še v začetni – alpha fazi razvoja.

Toda če pogledamo prvotni Crysis lahko vidimo, da je že ta bleščal na grafičnem področju, medtem ko je igralnost malce zaostajala, kar je bil tudi glavni razlog, da so opisovalci dotično igro ocenili z nižjimi ocenami kot recimo Halo 3 in Modern Warfare 2. Crysis 2 bo enako kot njegov mali brat odličen v grafičnem oddelku in edino kar nas lahko skrbi je kvaliteta preostalih sestavin igre, kot recimo igralnost.

Kakorkoli že, Crysis 2 že nestrpno pričakujemo in po besedah studia Crytek naj bi le-ta izšela še letos proti koncu leta. Navsezadnje bomo videli tudi kako odlično je sestavljena zgodba, za katero je odgovoren Richard Morgan.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Electronic Arts igre

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več