Računalništvo, telefonija
Pametne ure
28.10.2024 15:30

Deli z drugimi:

Share

Razkošna ura Huawei Watch Ultimate zdaj še v zelenih tonih!

Če iščete vrhunsko pametno uro s poudarjenimi zmogljivostmi, prenehajte z iskanjem. Raje spoznajte izredno pametno uro, ki ji na trgu ni para in je že na voljo po priporočeni ceni 899 evrov.

Huawei Watch Ultimate je narejena iz inovativnih in trpežnih materialov, ki so odporni proti poškodbam, kar prispeva k njeni vzdržljivosti in estetiki. Združuje eleganco klasičnih prestižnih ur s sodobnimi pametnimi funkcijami, zato je primerna tako za formalne priložnosti kot tudi za aktivne dogodivščine na prostem. Na voljo je v treh različicah, zaradi česar je kot nalašč za vse, ki želite izraziti svojo osebnost, hobije ali premakniti meje mogočega.

Modra Huawei Watch Ultimate (Voyage Blue) uteleša moč divjih oceanov. S temno modro nano-tehnološko keramično luneto z belimi gravurami je popolna spremljevalka potapljačev, saj jim pomaga natančno razumeti časovnico postopnega dviga na gladino.

Črna Huawei Watch Ultimate (Expedition Black) je oblikovana za pogumne duše, ki ljubijo naravo in raje, kot da bi se zadrževali doma, vsak trenutek prostega časa izkoristijo za potepanje po divjini. Lahkotno črno ohišje ravno tako krasi luneta iz nano-tehnološke keramike, na kateri je tahimeter – orodje za merjenje hitrosti na podlagi časa in znane razdalje.

Zelena Huawei Watch Ultimate (Green Edition) prinaša ekskluzivno dvobarvno nano-tehnološko keramično obrobo, ki zahteva kompleksnejši proizvodni postopek. Le tako je bilo mogoče doseči čudovit belo-zeleni barvni duet, ki estetiko te pametne ure dviguje na novo raven. Popolnoma nov program za spremljanje golfa ponuja natančno analitiko in vpogled v podrobne podatke med igro. Ti vključujejo vremenske podatke, analizo udarcev, prikaz razdalje do zelenice in virtualnega pomočnika, ki na podlagi algoritmov umetne inteligence predlaga primerno palico za naslednji udarec (AI Caddie). Program za ekskurzije pa po novem omogoča uvoz poti preko aplikacije Zdravje (Huawei Health).

Material z visokokakovostnim kovinskim sijajem, ki se sicer uporablja v letalski in vesoljski tehnologiji ter prestižnih urah, je prvič uporabljen pri izdelavi ohišja pametne ure. Huawei Watch Ultimate je zato idealna izbira tako za elegantne večerne dogodke, vsakodnevno nošenje, kot tudi za pustolovščine v naravi. Poleg tega je postopek barvanja naraven in odporen proti obrabi, kar zagotavlja izjemno gladko in sijočo površino. Pašček različice Huawei Watch Ultimate Voyage Blue je iz trdne, a lahke titanove zlitine, ki je dvakrat bolj vzdržljiva kot nerjaveče jeklo. Obe različici se obenem ponašata z edinstvenim paščkom iz hidrogenirane nitrilne gume (HNBR), ki se pogosto uporablja pri tradicionalnih luksuznih urah. Zeleni različici je ob kovinskem namesto črnega dodan zelen pašček.

Uspešnost pametnih ur se pogosto povezuje s priročnostjo in preprostostjo uporabe. Poleg tega, da je Huawei Watch Ultimate oblikovno enaka tradicionalnim uram, se ponaša še s tremi gumbi iz titana letalske kakovosti: 3D vrtljivo krono, funkcijskim gumbom in gumbom za pomoč. Če menite, da ste pogumni pustolovec, potem boste cenili dostop do ključnih informacij, kadarkoli in kjerkoli. Pri tem je še posebej razveseljujoče, da je lahko svetli 1,5-palčni zaslon LTPO AMOLED s čudovitimi barvami ves čas prižgan, pa da to ne vpliva prav dosti na življenjsko dobo baterije. Pametna ura Huawei Watch Ultimate deluje v okolju mobilnih operacijskih sistemov iOS in Android, enako kot velja za ure nove serije Huawei Watch GT 5!

Nova izvedba izredne pametne ure za raziskovalce Huawei Watch Ultimate je na voljo po priporočeni ceni 899 evrov. Če se zanjo odločite do konca novembra, brezplačno prejmete še brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro 3.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več