Telefonija
17.10.2024 08:40

Deli z drugimi:

Share

Kako se novi Ulefone Armor 27T Pro obnese v praksi?

Podjetje Ulefone je nedavno ponudilo v prodajo telefon Armor 27T Pro, ki ga bomo le stežka uničili. Kako pa se ta obnese v praksi?
Foto: Ulefone
Foto: Ulefone

Podjetje Ulefone je nedavno ponudilo v prodajo nadvse zanimiv pametni telefon Android. Tu gre za telefon s prodajno oznako Armor 27T Pro, ki ga bomo le stežka uničili. Poleg te funkcije ponuja tudi glavno kamero z ločljivostjo 64 MP z možnostjo nočnega snemanja, 6,78-palčni zaslon ločljivosti 1.080 x 2.460 slikovnih točk s hitrostjo osveževanja 120 Hz in hitro polnjenje, podobno tistemu pri telefonu Xiaomi 13 Pro, kar je neverjetno za tovrsten telefon.

Pametni telefon Ulefone Armor 27T Pro je pričakovano opremljen z ohišjem, ocenjenim po standardih IP68-69K/MIL-STD-810H, kar nakazuje na visoko vzdržljivost in odpornost proti okoljskim dejavnikom. Poleg tega Ulefone Armor 27T Pro želi odpraviti hibe, ki so običajno povezane z robustnimi pametnimi telefoni, zato nudi “super hitro” brezžično polnjenje – 30 W – za svojo baterijo neverjetne kapacitete kar 10.600 mAh. To je precej več kar nudi konkurenca. Poleg tega je tu na voljo celo nočna kamera. Vse skupaj pa poganja vsestranski Android 14.

Vendar pa obstaja tudi nekaj kompromisov. Pametni mobilni telefon Ulefone Armor 27T Pro namreč poganja povprečen procesor MediaTek Dimensity 6300. Ta mobilne aplikacije poganja v navezi z do 24 gigabajti sistemskega pomnilnika (do 12 gigabajtov fizičnega) in 256 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov. Tega lahko razširimo s pomočjo pomnilniške kartice. Za zajem fotografij pa je na voljo glavni fotoaparat ločljivosti 64 milijonov slikovnih točk. Poleg tega je novinec nadvse odporen na ekstremne temperature, in sicer od minus 30 stopinja pa vse do 55 stopinj Celzija.

Pametni telefon Ulefone Armor 27T Pro maloprodajne vrednosti 600 evrov zagotovo ni običajni pametni mobilni telefon. Ta je namenjen predvsem ljubiteljem narave, preseneča pa tako z vzdržljivostjo kot dolgo avtonomijo delovanja. Piko na i pa daje tudi programabilni gumb. Novost ni ravno primerna za vsakdanje delo, saj je precej počasna v primerjavi s konkurenco. Poleg tega bodo posodobitve na voljo le za omejen čas. Tudi digitalni fotoaparat ni med najkakovostnejši. Novi Ulefone Armor 27T Pro bo prava izbira le, če iščete izjemo robistni telefon.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
android

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več