Življenjski slog
09.10.2024 14:30
Posodobljeno 1 dan nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kripto vlagatelj prodal Popcat za ta meme kovanec

V zadnjih 24 urah se je trg meme kovancev spopadel z velikimi težavami, saj je večina najbolj uspešnih kovancev padla za eno številko. 

Vendar je imel Popcat (POPCAT) odličen teden, saj je v zadnjem tednu zrasel za 20,93 % in se trguje po 1,23 USD za žeton. 

Kateri meme kovanci dosegajo podoben uspeh kot Popcat?

V zadnjih 24 urah je trg meme kovancev doživel precejšnjo nestanovitnost, pri čemer so številni kovanci z najvišjimi rezultati doživeli enomestne izgube. Popcat (POPCAT) pa je imel izjemen teden, saj se je povzpel za 20,93 % in trenutno trguje po 1,23 USD za žeton. Vendar se je v zadnjem dnevu soočil z nepričakovanim padcem za 11,21 %, kar je bilo za večino v skupnosti presenečenje, čeprav je eden od spretnih vlagateljev napovedal padec.

Anonimni vlagatelj je danes po ceni 1,36 USD odtujil 2,66 milijona žetonov POPCAT in si s tem zagotovil 3,96 milijona USD dobička. Sprememba tržne dinamike odraža širše trende, saj meme kovanci z močno podporo skupnosti in inovativno tokenomiko kljub občasnim padcem cen še naprej uspevajo.

Ta vlagatelj je izkoristil svoje dobičke in 5 milijonov dolarjev preusmeril v Flockerz, drugo obetavno naložbo, zlasti na rastočem področju meme kovancev. 

Ena od vzhajajočih zvezd na tem trgu je tudi Pepe Unchained (PEPU), meme kovanec, ki je pridobil pozornost zaradi svoje edinstvene rešitve veriženja blokov Layer-2, ki v primerjavi s tradicionalnimi tehnologijami veriženja blokov, kot je Ethereum, ponuja hitrejše transakcije in nižje provizije. PEPU je v tekoči predprodaji zbral že več kot 18 milijonov dolarjev in je pripravljen postati pomemben igralec na področju meme kovancev.

Njegova privlačnost ni le v potencialu hitre rasti, temveč tudi v privlačnih nagradah za stave, ki obljubljajo donosnost do 121 %, zaradi česar je priljubljen med navdušenci nad meme kovanci

Drug projekt, ki je vse bolj deležen pozornosti, je Crypto All-Stars, ki izkorišča kulturno privlačnost kripto vplivnežev za ustvarjanje zabavne, interaktivne skupnosti vlagateljev. Crypto All-Stars s tem, ko slavi vplivneže sveta veriženja blokov, ponuja tako finančne nagrade kot spodbude za oboževalce in se s tem pozicionira kot edinstven igralec na področju meme kovancev. Ustvarjalni pristop žetona in etos, usmerjen v skupnost, sta pritegnila vse več podpornikov, zaradi česar je žeton eden bolj zanimivih kovancev, ki jih je treba spremljati.

Meme kovanci prevladujejo na kripto trgu

Meme kovanci na splošno še naprej prevladujejo na področju kriptovalut. Žetoni z nižjo tržno kapitalizacijo kažejo odpornost na tržno nestanovitnost, saj se vlagatelji – zlasti tisti z okusom za visoko tvegane in donosne posle – vračajo v polni moči, da bi izkoristili trende meme kovancev. Nekaterim meme kovancem je celo uspelo preseči pričakovanja in kljubovati širšim medvedjim tržnim razmeram, ki so pestile kovance z večjo tržno kapitalizacijo.

Meme kovanci še naprej prevladujejo v kriptografski pokrajini, pri čemer se žetoni z nižjo tržno kapitalizacijo v trenutnih tržnih razmerah bolje obnesejo. Vlagatelji so se vrnili v polni moči in ponovno igrajo pomembno vlogo pri trgovanju z meme kovanci.

Ali je Flockerz naslednja velika priložnost?

Flockerz je nov meme kovanec, ki združuje decentraliziran model upravljanja s sistemom „Vote-to-Earn“, ki skupnosti, imenovani „The Flock“, omogoča, da vpliva na pomembne projektne odločitve in hkrati zasluži nagrade za svoje sodelovanje. Ta edinstven pristop ga razlikuje od tradicionalnih meme kovancev, saj imetnikom žetonov omogoča glasovanje o predlogih, ki oblikujejo prihodnost projekta.

Flockerz je trenutno v fazi predprodaje, ki je do zdaj zbrala več kot 500.000 USD, cena žetona pa znaša približno 0,0337 USD. Vlagatelji lahko kupijo Flockerz s kriptovalutami, kot so ETH, USDT ali BNB, zgodnji posvojitelji pa lahko svoje žetone zastavijo in si prislužijo nagrade z visokim letnim odstotkom donosa (APY). Projekt je uspešno prestal tudi reviziji družb Coinsult in SolidProof, kar povečuje njegovo verodostojnost.

V časovnem načrtu kovanca so opisani načrti za širitev skupnosti, uvrstitev na borze in uvedbo mehanizma „vote-to-earn“, zato je kovanec zanimiva možnost za navdušence nad meme kovanci, ki cenijo tako upravljanje kot finančne spodbude. 

Obiščite predprodajo Flockerz


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem CryptoPR.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več