Računalništvo, telefonija
Tiskalniki in skenerji
08.10.2024 06:00

Deli z drugimi:

Share

Najem tiskalnika: Pametna izbira za mala in srednje velika podjetja

V sodobnem poslovnem svetu je za mala in srednje velika podjetja (MSP) ključno, da najdejo načine za zmanjšanje stroškov in izboljšanje učinkovitosti. Eden izmed pogosto prezrtih načinov za dosego tega cilja je najem tiskalnika. V tem članku vam bomo predstavili, kako lahko najem tiskalnika in multifunkcijskih naprav (MFP) prispeva k boljši organizaciji in prihrankom, ne le pri neposrednih stroških, temveč tudi pri optimizaciji delovnih tokov in zmanjšanju obremenitev za IT oddelke.

Nizki začetni stroški in optimizirana cena na izpis

Nakup tiskalnika ali multifunkcijske naprave je lahko velik finančni zalogaj, kar je za MSP lahko otežujoče. Najem tiskalnika predstavlja rešitev, ki omogoča, da so začetni stroški nični, stroški uporabe pa se razporedijo na mesečne obroke.. To ne le olajša finančno breme, temveč tudi omogoča boljšo likvidnost in finančno načrtovanje.

Poleg tega najemni modeli običajno vključujejo vse stroške, povezane z uporabo tiskalnika, vključno s potrošnim materialom razen papirja in vzdrževanjem. To pomeni, da lahko podjetja natančneje načrtujejo svoje izdatke, saj ni nepričakovanih dodatnih stroškov. Cena na izpis je optimizirana, kar prispeva k dodatnim prihrankom.

Prihranek časa za IT oddelek

V MSP so IT oddelki pogosto omejeni z viri in časom. Naloge, kot so odpravljanje napak, vzdrževanje in popravila tiskalnikov, lahko odvzamejo dragocen čas, ki bi ga IT strokovnjaki lahko uporabili za bolj strateške in donosne naloge. Najem tiskalnika odpravlja to težavo, saj za vse tehnične vidike skrbi ponudnik najema. To omogoča IT oddelkom, da se osredotočijo na izboljšanje poslovnih procesov in podporo ključnim dejavnostim podjetja.

Izboljšani delovni tokovi in procesi

Multifunkcijske naprave, ki jih ponujajo sodobni najemni modeli, vključujejo napredne funkcije za izboljšanje delovnih tokov. Avtomatsko skeniranje, digitalizacija in razvrščanje dokumentov pripomorejo k boljši organiziranosti in zmanjšanju časa, potrebnega za upravljanje dokumentov. Takšni izboljšani procesi lahko povečajo produktivnost zaposlenih in zmanjšajo možnosti napak.

Zmanjšanje izgube dokumentov

Digitalizacija dokumentov je ključna za sodobna podjetja. Pomembni dokumenti, kot so računi, se lahko zlahka izgubijo ali poškodujejo, kar lahko povzroči težave pri poslovanju. Najem multifunkcijskih naprav lahko vključuje tudi rešitve za zajem in digitalizacijo dokumentov, kar zagotavlja, da so vsi dokumenti varno shranjeni in enostavno dostopni. To ne le povečuje preglednost, temveč tudi izboljšuje varnost in sledljivost poslovnih procesov.

Ponudba Xenon forte

Podjetje Xenon forte ponuja celovite rešitve za najem tiskalnikov in multifunkcijskih naprav, prilagojene potrebam malih in srednje velikih podjetij. Njihove storitve vključujejo:

  • Brez začetnih stroškov: Najemni model omogoča razporeditev stroškov uporabe na mesečne obroke, kar olajša finančno breme.
  • Optimizirano ceno na izpis: Vključeni so vsi stroški, povezani z uporabo tiskalnika, vključno s potrošnim materialom in vzdrževanjem. Vi preskrbite le papir.
  • Tehnično podporo in vzdrževanje: Strokovna ekipa Xenon forte skrbi za vse tehnične vidike, kar razbremeni vaš IT oddelek.
  • Izboljšane delovne tokove: Napredne funkcije za skeniranje, digitalizacijo in razvrščanje dokumentov.
  • Digitalizacijo in varno shranjevanje dokumentov (dodatna možnost): Kot dodatno storitev se lahko dogovorite tudi za vpeljavo rešitev za zajem in digitalizacijo dokumentov, ki zmanjšujejo izgube in izboljšujejo preglednost poslovnih procesov.

Najem tiskalnika ponuja MSP več kot le finančne prihranke. Prinaša optimizirane delovne tokove, zmanjšuje obremenitve za IT oddelke in zagotavlja varno ter učinkovito upravljanje dokumentov. Za podjetja, ki želijo izboljšati svojo učinkovitost in se osredotočiti na ključne poslovne dejavnosti, je najem tiskalnika smiselna in strateška odločitev.

Če želite izvedeti več o tem, kako lahko Xenon forte pomaga vašemu podjetju pri najemu tiskalnika in optimizaciji poslovnih procesov, kliknite na povezavo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Epson tiskalniki Kyocera tiskalniki Xenon forte

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več